Essence Pure Skin, Purifying Nose Strips Oczyszczające plastry do nosa

• 28 sierpnia 2012 o 14:42
    ŚWIETNE
    Dziwią mnie złe recenzje bo dla mnie te plastry są genialne. Czy może ma na to wpływ fakt że zostały kupione w Niemczech? Nie mam dużego problemu z pryszczami na nosie ale pory są często zapchane i czasami coś wyskoczy. PLUSY: - na mokrym nosie świetnie się trzymają, - wyciągają male białe zaskórniki, - odrywanie jest bezbolesne, - pory są oczyszczone i zmniejszone, - nie wyczuwam zapachu. MINUSY: - nie dostrzegam. Plastry są dla mnie wielką niespodzianką- prosty sposób na pory na nosie. Używam tego produktu od: użyte były 3 razy Ilość zużytych opakowań: 1 całe (czyli 3 plastry)
  • 16 lipca 2012 o 21:59
    Beznadzieja.
    Daję 1 gwiazdkę za pomysłowe i ładne opakowanie. Te plastry nie nadają się do niczego- no chyba, że do depilacji nosa. -nic nie wyciągają mimo, że są mocno przyklejone -bolesne odrywanie -wyrywa mini włoski z powierzchni nosa -śmierdzą - okrooopny zapach ;( Produkt uważam za bubel . Nie jest wart ani centa :/ Używam tego produktu od: 5 miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe
    snka17
    10 lipca 2011 o 11:44
    niestety...
    nie mam duzo wagrow na nosie, lecz jakies tam widnieja tam i chcialam sie ich pozbyc...z mysla ze jest ich malutko, szukalam wlasnie takich plastrow do oczyszczania nosa...natknelam sie wlasnie na te. nie zdzialaly nic mimo tego ze nie mialy wiele zrobic. sa trzy plasterki..pierwszy sobie nie poradzil, za jakis czas postanowilam dac tym dwom szanse, niestety sie zawiodlam... nie polecam. Używam tego produktu od: produkt zuzylam w miesiac Ilość zużytych opakowań: jedno...
    lea88
    23 kwietnia 2011 o 23:41
    takie sobie
    Kupiłam je, bo dawno nie widziałam tego typu produktu i chciałam wypróbować, czy choć trochę te będą działać, bo z innymi to raczej było ciężko. Niestety standardowo kleją się strasznie do nosa, a przy odrywaniu zostaje raczej sam klej, a wągry jak były tak są. Raz udało mi się tylko dostrzec wągry na plastrze, co uznaje za pewien sukces, bo z innymi plastrami pozostałych firm nie zdarzyło mi się to nigdy. Generalnie uważam, że pomysł na taki kosmetyk to bubel. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 kredka
    Arashy
    21 listopada 2010 o 9:55
    Co to ma być?!
    Jak Boga kocham - nie wiem do czego to jest. Bo na pewno nie do oczyszczania nosa. Zaznaczam, że używałam ich zgodnie z instrukcją - żeby nie było. A jaki rezultat? Ż-A-D-E-N!!! Zanieczyszczenia jak były tak i są dalej. Paski kompletnie nic nie zrobiły. Nie wyciągnęły żadnych zanieczyszczeń, a to podobno jest ich głownym zadaniem. Jestem w ciężkim szoku, bo nawet najgorsze produkty jakie w życiu miałam przynajmniej... imitowały jakieś działanie. A o paskach Essence nie mogę nawet tego powiedzieć. Fakt, nie mam porównania do innych pasków - te są moje pierwsze. Nie sądzę jednak, zeby jakiekolwiek mogły być gorsze od tych... Dopuszczam opcje, ze mam zbyt wielkie wymagania, ale... Nie, one chyba jednak są po prostu beznadziejne. Używam tego produktu od: dwóch tygodni Ilość zużytych opakowań: 2 sztuki