Butterfly Collection Roxette, Paletka 9 cieni

• 24 listopada 2011 o 9:03
    bardzo dobre cienie
    To jedne z fajniejszych cieni jakich używam. Posiadam trzy paletki: w odcieniach różu, fioletu oraz zieleni/brązu. Płaciłam za cienie ok. 9 zł za paletkę więc uważam, że jak na tak niską cenę mają bardzo dobrą jakość. Plusy: + dobra pigmentacja + dobrze się nakładają + dobrze się trzymają (z bazą pod cienie spokojnie ok. 8 godzin, nie próbowałam natomiast ich używać bez bazy) + ciekawe kolory, których nie widziałam u innych firm (np. fiolet zmieszany ze złotem) + dobry dobór kolorów do poszczególnych paletek + bardzo ładnie połyskują + dobrze się rozcierają i łączą z innymi cieniami + opakowanie - jak dla mnie ok. ale to kwestia gustu (plus za to również, że opakowanie ma "okienko", bo mam ich kilka i nie muszę każdej otwierać żeby zobaczyć jakie cienie są w środku) Minusy: - nie znalazłam POLECAM!!! Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie używania 3 opakowań
  • 15 maja 2011 o 13:55
    Ładnee :D
    Mam paletkę nr 5. Bardzo ładne odcienie, które idealnie ze sobą współgrają. -fajna konsystencja. -Ładne kolory. -trzymają się nie za długo. -Łatwo się je zmywa ale też łatwiej same się ścierają. -Nie podrażniają oczu. Nawet dobre ale do ideału im jeszcze daleeko. :p Używam tego produktu od: styczeń 2011 Ilość zużytych opakowań: W trakcie 1.
  • 27 lutego 2011 o 14:44
    Bardzo dobre
    Posiadam Paletkę nr 3 już chyba od ponad roku i powiem szczerze są to moje ulubione cienie. Kilka kolorów już wgl nie mam (wykończyłam) :P Plusy: + duża liczba kolorów + utrzymują się dość długo +niska cena +ładnie połyskują + wydajne + mają dość przyjemny zapach Minusy: - opakowanie mi się rozwaliło - osypują się przy nkładaniu Naprawdę warte uwagi. Polecam. Używam tego produktu od: z półtora roku? Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    zazwi27
    12 października 2010 o 17:50
    Bardzo fajne
    bardzo fajne kolorki, nawet podchodzą mi wszystkie odcienie, utrzymują się bardzo długo na powiekach, nie rolują się w załamaniach, kupiłam za kilka złotych, niestety trochę się obsypują a tego strasznie nie lubię, dość dobrze się nakładają tylko to obsypywanie....... ale można się skusić POLECAM !!! Używam tego produktu od:kilku miesiecy Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego
  • 17 września 2010 o 9:45
    Tylko na "mokro"
    Mam prawie identyczną paletkę co w zgłoszneiu tylko że w środku jest pomarańcz a zamiast pomarańczu na listku jest zieleń. Testuję ją codziennie od tygodnia. Na początku uważałam że jest ona taka sobie..Ale teraz muszę dołożyć gwiazdkę bo jak mnie zauroczyła (szczególnie te piękne odcienie zimnego brązu/beżu) że wszystko inne odstawiłam na bok. Plusy: +na mokro trzymają się cały dzień choć po 10h bledną +na mokro (inaczej nie radzę ich stosować) nie zbijają się w załamania i nie osypują +przepiękne odcienie zimnych brązów które opalizują +tania +myślałam ze będzie mniej wydajna ale..o dziwo całkiem nieźle u niej z wydajnością minusy: -na sucho nie da się ją nijak nałożyć bo wygląda jak brokat a nie cień -strasznie osypuje się w pudełku!! całe jest wewnątrz brudne -cienie(płatki) mogłyby być większe objętościowo..a to są takie małe kosteczki Polecam. Szczególnie dla tego nietypowego koloru szaro-brązowo-beżowego. Myślę że nie raz je kupię, jak tylko je gdzieś dorwę używam: od 2tygodni?? ilość: w trakcie 1 paletki ale już 1 cien jest wyżłobiony na środku i intensywnie ich używam