Wałki i papiloty

GLOV Cool Curl Zestaw do Kręcenia Włosów Red

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 17 marca 2025 o 9:00
    Glov Coolcurl – Moje ulubione narzędzie do kręcenia włosów bez ciepła!
    Zdecydowanie Glov Coolcurl to mój ulubiony produkt do stylizacji włosów. Od kiedy go odkryłam, nie wyobrażam sobie stylizacji bez niego! Co ważne, nie muszę używać ciepła, które często niszczy moje włosy, a efekt jest po prostu świetny. Wałek jest bardzo łatwy w użyciu i nie sprawia żadnych trudności, nawet jeśli nie jestem w pełni skupiona. Wystarczy nawinąć pasmo włosów na wałek, zostawić go na noc, a rano cieszyć się naturalnymi, pięknymi lokami. Nawet w przypadku moich dość prostych włosów, efekt jest naprawdę trwały – loki utrzymują się przez cały dzień, a włosy nie wyglądają na obciążone. Lubię to, że Coolcurl jest wygodny i nie wymaga specjalnych umiejętności, aby uzyskać piękne fale. Produkt jest również bardzo delikatny dla włosów, co sprawia, że nie mam żadnych obaw o ich kondycję. Stosuję go średnio 4 razy w tygodniu, ponieważ jest to szybka, łatwa i bezpieczna alternatywa dla tradycyjnych lokówek czy prostownic.
    Zalety:
    • Brak użycia ciepła – bezpieczne dla włosów, idealne do częstego stosowania.
    • Naturalny efekt – piękne, sprężyste loki, które utrzymują się przez cały dzień.
    • Łatwość użycia – wystarczy nawinąć pasma na wałek, co jest szybkie i proste.
    • Komfort noszenia – produkt nie jest uciążliwy, można go używać nawet w nocy.
    • Bez obciążenia włosów – efekt naturalny, bez przetłuszczania czy szkodzenia włosom.
  • 21 sierpnia 2024 o 23:20
    Glov Coolcurl, Zestaw do kręcenia włosów bez ciepła z innowacyjnym wałkiem
    Cześć dziewczyny! Muszę się z Wami podzielić wrażeniami z testowania zestawu do kręcenia włosów bez ciepła od Glov – Coolcurl. To prawdziwy hit, zwłaszcza jeśli marzycie o pięknych lokach, ale chcecie uniknąć niszczenia włosów gorącymi narzędziami. Ten zestaw jest wyposażony w innowacyjny wałek, który pozwala uzyskać loki bez użycia ciepła. Na początku byłam sceptyczna, bo zawsze myślałam, że bez lokówki czy prostownicy nie uzyskam fajnych efektów, ale Glov Coolcurl totalnie mnie zaskoczył. Wałek jest miękki i elastyczny, więc można go łatwo dopasować do włosów, a co najlepsze – jest super wygodny do noszenia, nawet gdy śpicie! Cały proces jest prosty – nawijacie włosy na wałek, zabezpieczacie je gumkami (są w zestawie), i gotowe! Można to zrobić na noc, a rano budzicie się z pięknie podkręconymi włosami. Efekt jest naprawdę naturalny, loki są sprężyste i wyglądają zdrowo, co dla mnie było dużym plusem. Najfajniejsze jest to, że w końcu mogę cieszyć się lokami bez obaw o zniszczenie włosów przez wysoką temperaturę. Dla mnie, osoby, która zawsze ma problemy z puszeniem się włosów po stylizacji na ciepło, to wybawienie! Włosy po użyciu Glov Coolcurl są miękkie, błyszczące i, co ważne, zdrowe. Jedyną rzeczą, którą zauważyłam, jest to, że wałek może wymagać trochę wprawy przy pierwszym użyciu – trzeba nauczyć się, jak najlepiej nawinąć włosy, żeby uzyskać pożądany efekt. Ale już po kilku razach idzie jak z płatka. Podsumowując, Glov Coolcurl to świetna opcja dla wszystkich, które chcą mieć piękne loki bez niszczenia włosów ciepłem. Idealny na co dzień i na większe wyjścia. Jeśli jeszcze nie próbowałyście kręcenia bez ciepła, ten zestaw może Was totalnie zaskoczyć – tak jak mnie! Buziaki!
  • 8 lipca 2024 o 8:51
    Działa ale efekty krótkotrwałe
    Mam włosy do pasa, o średniej gęstości. O ile kręcenie ich na ciepło daje jakieś efekty, a nawet zaplatanie ich w warkocz daje efekt całodzienny, to zawinięcie ich na wałek daje efekt na godzinę. Włosy były na wałku przez całą noc, stylizowane na piankę, utrwalane lakierem. Nic to nie dało. Wygoda użytkowania wałka do spania jest dyskusyjna. Nie uwiera bardzo, ale trzeba znaleźć dobrą pozycję do spania. Podsumowując, działa ale efekty nie utrzymują się na wszystkich rodzajach włosów. Jeżeli ktoś ma problemy z kręceniem włosów, to nie ma po co wydawać pieniędzy. Taki sam, jak nie lepszy efekt, daje grubszy pasek od szlafroka lub wałki do włosów.
  • 1 kwietnia 2024 o 13:25
    Świetny!
    Z wałkiem do loków mam trochę relację love - hate, nie ukrywam. Miałam już słynny wałek z Rossmanna, który raz robił mi przepiękne loki, a raz robił ze mnie Crystal z Dynastii - a i spanie w tym ustrojstwie było niezbyt przyjemne. Wałek Glov jest zupełnie inny - i piszę to z ręką na sercu. Odmienił on mój pogląd na tego rodzaju akcesorium i śmiało mogę powiedzieć, że będzie on często gościł na mojej głowie - zwłaszcza, że zapuszczam włosy! Jaki jest Coolcurl? Bardzo porządnie wykonany - z mięciutkiej pianki, która nie wbija się w łepetynę przy każdym możliwym ruchu. Włosy nie ześlizgują się z niego - nawet moje, aktualnie długości do ramion. Bardzo fajnym rozwiązaniem są sznureczki na końcach wałka - dzięki temu można go zawiązać i nie zsuwa się on z głowy. W zestawie znajdują się również dwie scrunchie oraz satynowy czepek chroniący loki. Zaplecenie włosów jest banalnie proste - dzięki czepkowi i gumkom wałek trzyma się dzielnie całą noc, a same włosy nie są ani spuszone, ani poplątane. Loki wychodzą naprawdę piękne, głównie za sprawą średnicy wałka - jest grubszy niż rossmanowski, dlatego skręt jest bardziej naturalny i nie grozi nam efekt "komunijnych loczków". Skręt trzyma się przez cały dzień, rozluźnia się dopiero pod wieczór - wystarczy odrobina serum na końce i lakier dla utrwalenia, by móc cieszyć się piękną fryzurą. Wałek nie wpływa negatywnie na kondycję moich włosów - nie są połamane ani zniszczone. Jestem naprawdę zadowolona i śmiało mogę polecić Wam ten wałek - jest porządnie wykonany, świetnie trzyma się głowy, nie zsuwa się z włosów, można z nim spać bez obaw o ból głowy następnego dnia, a loki, jakie wyczarowuje, są efektowne i trwałe. Bardzo, bardzo polecam, to prawdziwe cudo! ♥️
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl
  • 19 marca 2024 o 23:53
    Glov, Coolcurl, Zestaw do kręcenia włosów bez ciepła z innowacyjnym wałkiem
    Zestaw do kręcenia włosów bez ciepła jest dla mnie świetnym rozwiązaniem, ponieważ nie muszę już stosować prostownicy ani lokówki. Lubię dobrze wyglądać, więc moje włosy nie niszczą się podczas codziennej pielęgnacji. Wystarczy kilka ruchów i wałek jest na głowie, jest to wygodna aplikacja. Duży plus na materiał i ładny wygląd.
    Otrzymałam w ramach testowania na Wizaz.pl