Yves Saint Laurent Top Secret, Flash Radiance Skincare Brush (Baza rozświetlająca)

• 17 października 2011 o 23:39
    lubię
    zaczne moze od tego ze wszystkie kosmetyki z tej serii to dla mnie fetysz :D ta baze kupilam okazyjnie, napewno taniej niz w douglasie stoi. Lubię przede wszystkim, bo matuje i podklad sie dluzej trzyma. Używam tego produktu od: 10 miesiecy Ilość zużytych opakowań: jedno rozpoczete
  • 9 marca 2011 o 13:45
    nie wiem czemu służy ten produkt
    Zacznę od tego, że baza ma za zadanie zniwelować widoczność porów i rozświetlać skórę. Ten produkt w tej kwestii nie robi nic, on w ogóle nie robi nic. Nie wygładza nie poprawia wyglądu skóry, po nałożeniu wyglądamy tak samo jak przed. Nie widzę więc sensu stosowania tego "czegoś". Pół gwiazdki to chyba tylko dlatego, że nie zapycha i nie pogarsza stanu mojej skóry co często zdarza się przy różnych kosmetykach. Nie warto i jeszcze ta cena...tylko za markę Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 duże
  • 10 października 2010 o 20:32
    Zagadka
    W podsumowaniu wpisałam "zagadka" gdyż tak naprawdę nie wiem co i czy w ogóle coś dla skóry robi. Na prawdę nie widzę żadnej różnicy przed jak i po nałożeniu. Podkład też wcale lepiej się na niej nie trzyma. Jest po prostu całkiem zbędną warstwą makijażu, toteż zaniechałam jej używania. Używam tego produktu od: 16-02-2010 Ilość zużytych opakowań: 1/4
  • 3 października 2010 o 15:33
    dziwna baza
    Dostalam w prezencie:) Sama napewno bym jej nie kupila poniewaz nie potrzebuje rozswietlenia, moja skora swieci sie sama i na dodatek wbrew mnie. Dlatego bylam zaskoczona poniewaz po zastosowaniu bazy rozswietlenia nie zauwazylam natomiast efekt matujacy i owszem. Co do usuwania zmeczenia, maskowania porow i ujednolicenia cery to oszukalabym sama siebie i inne wizazanki gdybym powiedziala, ze ta baza to robi bo nie robi. Generalnie jest to takie nic chociaz moze nie powinnam oceniac tego akurat kosmetyku bo zdaje sie, ze nie jest on dla mnie przeznaczony. Z drugiej strony zaraz po zrobieniu makijazu kiedy moja skora nie zdazy sie jeszcze przetluscic efekt wypoczetej twarzy powinien byc widoczny a ja go nie widze wiec chyba go nie ma. Dodatkowo inne osoby, ktore dopytywalam o efekt tez niczego nie zauwazyly wiec to raczej naprawde nie dziala. Druga gwiazdka tylko za efekt matujacy. Używam tego produktu od:miesiaca Ilość zużytych opakowań:w trakcie pierwszego