A.T.W. Terapie Urody, Żel-Krem do pojędrniania biustu

• 18 kwietnia 2012 o 10:16
    rewelacja, działa!
    Przydał się przy odchudzaniu, z tym, że zaczęłam przed, a nie po. :) Skóra jest ładnie napięta, nawilżona, gładziutka. Do tego mam wrażenie, że piersi, pomasakrowane latami chodzenia w źle dobranych stanikach, wyglądają ładnie i kształtnie. Dobrze dobrany stanik u braffiterki i ten krem - idealna parka dla piersi. :) Używam tego produktu od: czterech miesięcy Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 4 czerwca 2010 o 11:03
    nie polecam
    Jestem po ciąży i miałam nadzieje, ze ten polecany przez panie krem spowoduje, ze moj biust choc troszkę bedzie jedrniejszy. Niestety pomimo stosowania 2x dziennie przez dwa miesiace nie zauwazylam zadnej poprawy. Wchłania się faktycznie szybko i ma przyjemna konsystencję. Jednak skuteczność powinna się liczyć najbardziej. Używam tego produktu od: 2 miesiący Ilość zużytych opakowań: 1
  • 2 stycznia 2010 o 10:21
    ROZCZAROWANIE.
    NIE ZAUWAŻYŁAM POPRAWY JĘDRNOŚCI BIUSTU, ŁADNIE SIĘ WCHŁANIA I MA PRZYJEMNĄ KONSYSTENCJĘ, JEDNAK NIE TEGO OCZEKIWAŁAM, PO TAK ŚWIETNYCH OPINIACH NA JEGO TEMAT! CENA JEST PRZYSTĘPNA, WIĘC WARTO SPRÓBOWAĆ, MOŻE BĘDZIECIE ZADOWOLONE - JA NIE JESTEM! Używam tego produktu od: OKOŁO 3 TYGODNIE Ilość zużytych opakowań: 1
  • 31 października 2009 o 22:30
    Bardzo dobry
    Testowalam tylko kilka kremow do biustu ale ten wg mnie jest najlepszy. mam piersi w rozmiarze B, raczej jedrny ale zauwazylam juz zmarszczki na dekoldzie i postanowilam postawic na profilaktyke. Krem bardzo fajnie wygladza skore, nawilza i napina. Ujedrnia ale nie wiem jak bardzo, bo przy miseczce B nie widac az takiej roznicy. Odnosnie ujedrniania powinny wypowiedziec sie Panie ktore posiadaja biust w duzym rozmiarze. Krem ma konststencje zelu i bardzo szybko sie wchlania za co ma plus bo mozna szybko sie ubrac. Wydajny. Jedno opakowanie starcza prawie na pol roku przy codziennym stosowaniu. Po miesiecznym stosowaniu zauwazylam poprawe stanu skory. Polecam. Aha kupilam go za 27 zl i ma inne opakowanie niz tu na zdjeciu (biale z niebieskimi napisami) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 2
    entente
    1 września 2009 o 14:49
    super
    bardzo dobry krem! rzeczywiście ujędrnia! mam miseczkę e/f i myślałam, że już nie da się nic zrobic z moim biustem. a tu nagle - pojawił się ON :) + widocznie ujędrnia (po ok. 2-3 tygodniach widac różnicę) + jest baaaaardzo wydajny + niedrogi + dobrze nawilża - trudno go dostac (ja zamawiałam na allegro) - nie podoba mi się zapach (ale na szczęście szybko się ulatnia) Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego