Environ AVST 1 Krem do terapii witaminowej

• 28 lutego 2017 o 16:19
    znakomity!
    Krem, który zawiera wszystko, czego potrzebuje skóra do prawidłowego funkcjonowania! :) Kombinacja witamin A, C i E. Ważne! Witamina A nie jest fotouczulająca! są to estry, które są równie skuteczne jak retinol. Witamina A reguluje proces odnowy naskórka, witamina E nawilża, a witamina C pięknie rozjaśnia skórę wzmacniając i uszczelniając naczynia krwionośne. Krem majstersztyk. Jedyne do czego można się przyczepić to zapach, który wynika z obecności witaminy, ale po kilku minutach, gdy woda odparuje, jest już prawie niewyczuwalny. Seria Avst ma 5 stopni. Osobiście zatrzymałam się na piątym stopniu (trwało to ok 3 lat) ale było warto! Wydajność: 4/5. Uwaga! jeśli ktoś nie będzie oczyszczał odpowiednio skóry ( peeling przynajmniej raz w tygodniu) może zatkać pory.
  • 27 grudnia 2016 o 19:53
    Jedyny od kilku lat
    Rownież miałam mieszane uczucia zaczynając używać ten produkt ; twarz się zaczerwieniła , świeciła się i zaczęły pojawiać się wypryski. Zastosowałam się do porady kosmetyczki, która poleciła aby zacząć od AVST żelu i pierwsze opakowanie kremu AVST1 mieszać z AVST żelem , potem już stosować sam krem. Sprawdziło się, cera przyjęła produkty idealnie. Dobrze się wchłania, dobrze nawilża, mam cerę wygładzoną, bez wyprysków, wcześniej miałam bardzo wrażliwą cerę i mocno zaczerwienioną, obecnie jest zdecydowanie mniej zaczerwieniona i mniej wrażliwa niż kilka lat temu. Witaminy szczególnie witamina A pomogły złagodzić zaczerwienienia i moja skóra czuje się wzmocniona. Produktów używam od ok. 4 lat. Wcześniej ciagle zmieniałam kosmetyki do pielęgnacji twarzy, stale szukając idealnej linii która by nie podrażniala, dobrze nawilżała, nie zapychała.... Od kilku lat nie odczuwam potrzeby żeby zmienić kosmetyki. Polecam. Trzeba tylko zacząć od żelu i przetrwać pierwsze dwa - trzy tygodnie.
  • 12 sierpnia 2016 o 12:00
    idealny początek kuracji witaminowej
    Krem ma przyjemny zapach, lekką konsystencje, morelowy kolor ze względu na beta karoten w składzie (nie jest sztucznie bielony). można go stosować na dzień i na noc, również wokół oczu, bardzo dobrze nawilża i stymuluje skórę do pracy. Idealna podstawa pielęgnacji! Jeśli chodzi o parabeny w składzie, to zupełnie się ich nie boję. Każdy krem musi mieć konserwanty, a parabeny to najstarsze, najlepiej poznane i przebadane. To dużo lepsza opcja niż jakieś nowe składniki, stworzone na potrzeby nowego trendu pt.: "bez parabenów"
  • 25 kwietnia 2014 o 14:25
    Świetny początek kuracji Environ
    AVST1 to pierwszy z kremów serii AVST zawierającej 5 stopni. zaczynając tę kurację, należy zawsze zacząć od 1 i stopniowo przechodzić na kolejne stopnie (najlepiej pod okiem kosmetyczki szczególnie przy dalszych numerach). krem stosowałam kilka lat temu na noc (nie ma żadnych filtrów, więc na pewno nie nadaje się samodzielnie na dzień). świetnie nawilża, ma bardzo higieniczne opakowanie, które jednocześnie chroni zawarte w nim witaminy (kremu nie należy przekładać do innych opakowań, np. na podróż). dla mnie cała seria AVST to podstawa domowej pielęgnacji twarzy, dzięki czemu po kilku latach regularnego stosowania widzę, że kondycja mojej skóry jest naprawdę lepsza niż większości równieśniczek (lub nawet sporo młodszych dziewczyn). krem ma bardzo przyjemną, lekką konsystencję, brzoskwiniowy kolor, lubię też jego zapach. no i przede wszystkim skład kremu... jest wypełniony składnikami, które stymulują skórę do pracy, a nie rozleniwiają ją. używałam go ok. 5-6 lat temu, chyba 2 opakowania, by potem przejść na AVST2 Używam tego produktu od: używałam ok. 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    foxy313
    20 kwietnia 2014 o 19:26
    nie dziala jak pownien, zapycha i parabeny sa!
    Za poleceniem kosmetyczki kupilam cala serie, zaczelam od AVST 1 po czym przeszlam na 2. Mialam takie problemy z cera, ze myslalam, ze odstawie ten krem, ale kosmetyczka zapewniala, ze tak skora moze reagowac na poczatku, bo to WITAMINY (akurat- parabeny zapychaly!) i ze wszystko sie unormuje (teraz wiem, ze po prostu kosmetyczki wciskaja lipne kosmetyki, tylko po to bysmy wracaly do nich czesciej na rozne zabiegi!!) Ja po tym kremie mialam takie pryszcze na twarzy jak nigdy! Na skorniach, na szyji, na brodzie, czole i kosciach policzkowych!!! Zaskorniki jeden przy drugim! Malo tego! Wokol oczu pojawily sie zamrszczlki! Wygladalam jak 10 lat strasza!!! Ten KREM ZADZIALAL W DRUGA STRONE!!! Nie polecam!!!!! Bylam wsciekla! Wyczytalam, ze te kremy zawieraja parabeny- caly zestaw! Napisalam do firmy- dlaczego wciskaja to g.. do kremow, ktore nie sa tanie. To mial byc krem witaminowy, a nie parabenowy. Odpislali ze to parabeny z truskawek.. Ok, zart? kremy poszly do smieci, ja teraz uzywam Wloskiej firmy i nie mam ani jednego pryszcza, moja cera wyglada piekniej i mlodziej! Zmarszczki sie wygladzily! Wymagalo to 3 miesiecy, ale wiem, ze ENVRION I AVST TO SZKODA PIENIEDZY I SKORY !!!! Przestalam rowniez ufac kosmetyczkom, one tak Ci "pomoga" bys wracala do nich czesciej i czesciej. A bylam juz u kilku.
    U konsultantki