Pilniki, polerki i szczoteczki do paznokci

Elite Model's Fashion Pilnik do paznokci szklany

• 8 kwietnia 2023 o 23:08
    Najgorszy pilnik!
    Absolutnie najgorszy pilnik jaki miałam. Nie dość że nie piłuje, to ta warstwa starła się niesamowicie szybko. Do tego bardzo, bardzo tępy. W sumie mogłabym napisać tu jeszcze więcej negatywów, ale po co się denerować. W skrócie: nie polecam!
  • 1 grudnia 2020 o 19:09
    Elegancki, ale za słaby
    Pilniczek dostałam w prezencie. Oczywiście spodobał mi się jego design. Pierwszy raz spotkałam się w ogóle ze szklanym pilnikiem i pierwszy raz miałam takowy wypróbować. Jeśli chodzi o jego działanie, to dla mnie bardziej poleruje paznokcie niż faktycznie je piłuje. Warstwa ścierna jest bardzo słaba.Nie da rady nadać żadnego kształtu paznokciu. Jest też trochę za gruby i mało elastyczny, że ciężko się dostać do miejsca przy skórkach. Jednak wygląd to nie wszystko :)
    Zalety:
    • wygląd
    • wygładza płytkę
    Wady:
    • nie piłuje
    • za sztywny i gruby
  • 2 lipca 2020 o 14:48
    Nieporozumienie! Szkoda kasy!
    Kupiłam ten pilnik w jednej z drogerii jakie było moje zdziwienie, jak próbowałam wyrównać nim swoje paznokcie po jakimś czasie odpuściłam. Ten tempy pilnik nie spełnia swoich zadań. Nadaje się tylko do kosza. Omijajcie go szerokim łukiem nie polecam go nikomu.
  • 20 lutego 2020 o 20:07
    Słaby i w dodatku się stłukł.
    Pilnik z niskiej półki cenowej i tak też było w użytkowaniu. Mam paznokcie delikatne, z tendencją do rozdwajania i nie powiem bo piłował je na początku, ale szybko się stępił i stłukł przy pierwszym upadku, co wcześniej z pilnikami szklanymi mi się nie zdarzyło. Brakowało mi do niego etui by można było go bezpiecznie w kosmetyczce nosić oraz 2 różnej ścieralności stron. I tak wróciłam do pilników papierowych...
  • 16 lutego 2020 o 0:22
    ...hmmm?
    To raczej pomyłka, o co chodzi? Pilnik, pomimo profesjonalnego wyglądu - po prostu nie działa. Można się trochę pomęczyć, jeśli są chęci, czas i energia. Ale zaręczam - na długo nie wystarczą, niestety - operowanie tym pilnikiem wymaga również anielskiej cierpliwości ;) Jest zbyt gruby, zbyt tępy i w dodatku - nietrwały. Jednorazówka, nie popełnijcie tego błędu.