Bell Creamy Shine Kremowa pomadka do ust

Mariti
    13 października 2015 o 18:16
    jest ale
    firma Bell choc produkuje tanie kometyki wypuściła kilka perełek. Ta pomadka do tej grupy nie należy, jakkolwiek nie jest to najgorsza szminka na świecie. Ot przeciętniaczek. Na duży plus zasługuje spora gama koorystyczna , wśród nich kolory mało spotykane, oscylujące w barwach pomarańczy - 03 , 04. Opakowanie proste, choć ta prostota o dziwo do mnie nie przemawia, nie jest brzydkie, ale i nie jest ładne. Kolor na ustach wyglada powalająco, ale jest jeden minus. Moje usta sa wypielęgnowane, gładkie, a ta szminka ( posiadam dwa wymienione wyżej kolor) poprostu roluje się i jak już zacznie trzeba się trochę namęczyc by efekt był estetyczny. Jest to wykonalne, ale ..nie spotkałam jeszcze takiej wady. Cena ok. Ogólnie polecam, ale minusy są. Używam tego produktu od: dwa miesiące Ilość zużytych opakowań: dwa kolory
  • 23 maja 2015 o 0:15
    Super!
    Oceniam wersję Hypoallergenic Creamy Lipstick nr 10. Trochę zdziwił mnie odcień, wydawał się to być ciemny, powiedzmy brudny róż, natomiast okazała się fuksja.. Kupiłam ją jednak za 7 zł na promocji i mimo zmiany koloru jestem bardzo zadowolona ;) + ładne opakowanie + kremowa konsystencja + nawilża usta, są bardzo miękkie + nie ma zbytniego połysku ale nie jest też matowa + jest bardzo trwała jak na tak tanią pomadkę Z pewnością kupię jeszcze jakiś odcień :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
  • 26 lipca 2014 o 16:51
    Przecietna pomadka
    Pomadka mila byc z opisu kremowa,kiepsko sie rozprowadza ,krycie srednie ,podkresla suche skorki ,cena wygorowan jak na stoisku firmowym za 18,30 ,za ta kwote mozna kupic duzo lepszy jakosciowo produkt,ladne opakowwanie Używam tego produktu od: 1mies Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 24 stycznia 2014 o 11:34
    DOSKONAŁA JAKOŚĆ ZA ŚMIESZNE PIENIĄDZE! POLECAM!
    SZMINKĘ KUPIŁAM JAKIŚ CZAS TEMU , ZAPOMNIAŁAM O NIEJ,A TERAZ ZIMĄ ODKRYŁAM JĄ W KOSMETYCZCE :) JEST BOSKA , OBŁĘDNA, CUDOWNIE KREMOWA, MATOWA Z DELIKATNYM VINYLOWYM POŁYSKIEM ( NIE PRZEPADAM ZA MATOWYM WYKOŃCZENIEM, ANI BROKATEM ) TWORZY NABŁYSZCZAJĄCĄ TAFLĘ BEZ ŻADNYCH DROBINEK ,ANI NAWET POŁYSKU SATYNY, NATOMIAST JEST NA TYLE GĘSTA , ŻE PIĘKNIE PODKREŚLA NATURALNY KOLOR UST, MAM ODCIEŃ 06 , JEST TO JEDYNY STOSOWNY ODCIEŃ CIEMNIEJSZEGO NUDE BEZ EFEKTU TRUPA...PRZEŚLICZNY ODCIEŃ, IDEALNY NA CO DZIEŃ, SZMINKA DODATKOWO PIELĘGNUJE, NIE WYSUSZA I Z PRZYJEMNOŚCIĄ SIĘGAM PO NIĄ TERAZ ZIMĄ, BO CUDOWNIE OTULA OCHRONNĄ KREMOWĄ WARSTWĄ, WYGLĄDA ŚLICZNIE NAŁOŻONA NA CARMEX W TUBCE ;) Używam tego produktu od: ROKU Ilość zużytych opakowań: JEDNO, JUŻ POŁOWA
  • 12 czerwca 2013 o 18:30
    niezła
    myślę, że każy jest w stanie dobrać z tej serii kolor dla siebie, ja swój znalazłam, była dość wydajna z tego co pamiętam chyba pół roku stosowania. delikatnie nawilżała usta, a stosowałam ją zimą :) na pewno do niej wrócę, ale zimą, bo w lecie wolę bardziej szalone kolory :) Używam tego produktu od: kupiona 8 miesięcy temu Ilość zużytych opakowań: 1 całe