Wellness & Beauty Bodymilk Passionsblume & Aprikose (Balsam do ciała `Passiflora i brzoskwinia`)

• 6 sierpnia 2013 o 8:42
    intrygujący zapach!
    To był mój pierwszy zapach z tej serii i po nim były kolejne. Ten balsam pachnie przecudnie i tak jak żaden inny! Nigdzie nie czułam czegoś podobnego. poza tym nawilża, szybko się wchłania-pozytywnie. Cena bardzo atrakcyjna:) Używam tego produktu od: kilka lat temu Ilość zużytych opakowań: jedno całe
  • 17 marca 2013 o 13:34
    Mmmm
    + pięknie pachnie (mam waniliowy) +delikatny +nawilża -niestety długo nie utrzymuje zapachu -raczej nie jest przeznaczony do przesuszonej skóy, takiej jak moj :( Używam tego produktu od: tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1/6
    laccky
    19 kwietnia 2012 o 0:06
    Nieciekawy
    Kupilam bo uwielbiaam testowac nowosci i sprawdzac zapachy. Ten byl w miare ok ale jest jeszcze waniliowy mysle ze po jakims czasie staje sie mdlacy az wytrzymac sie nie da-taki chemiczny. Nie zauwazy;am takze zadnego efektu nawilzenia itp. Nie polecam Używam tego produktu od: juz nie uzywam Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 10 kwietnia 2012 o 18:03
    zapach tak ale beznadziejna aplikacja
    Szukałam jakiegoś pięknie pachnącego balsamu, który będę używała po porannym prysznicu. Oczekiwałam więc zapachu który zastąpi perfumy w mniej oficjalne dni i konsystencji która umożliwi mi szybkie ubranie się. Zapach jest owszem super, słodki, owocowy, dośc świeży. Ale rozsmarowywanie go jest koszmarne, maże się, nie wchłania, beznadzieja. Przez to używam go tylko na noc i wtedy kiedy mam natchnienie bo zniechęca mnie ta aplikacja. W związku z tym nie wiem czy dobrze nawilża bo używam go z doskoku. Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: połowa jednego
    berry86
    10 kwietnia 2012 o 16:00
    Pięknie pachnie
    Kupilam skuszona ceną (parę złotych) w Rossmanie, no i ten zapach!! Zapachowo idealny na lato, ale dość tłusty, chwilę się wchłania, skóra nie jest po nim mega jedwabista, ale zwyczajnie nawilzona. Nie mam suchej skory wiec ciezko mi ocenic jego wlasciwosci w tej materii. Warto kupić choćby dla zapachu:) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego