Oriflame Foot Care, Cooling Foot and Leg Gel (Chłodzący żel do nóg i stóp)

Emi83
    27 maja 2010 o 8:48
    Jak dla mnie rewelacja :)
    Kupiłam ten żel już jakiś czas temu... Użyłam go raz i "rzuciłam w kąt" z myślą, że może kiedyś się przyda... I faktycznie tak było:)Jak zaczęłam spędzać w pracy po 8 godzin stojąc, to żel okazał się wybawieniem:) Bolały mnie nie tylko stopy, ale i łydki...Smaruję nim teraz stopy i łydki...Czasem nawet dwa razy dziennie-przed pójściem do pracy i przed położeniem się spać ...i muszę przyznać, że ból i zmęczenie nóg odczuwam znacznie później niż przed stosowaniem tego żelu:) Mentol daje uczucie chłodu na długo i m.in. dzięki temu nogi mam znacznie lżejsze...Konsystencja żelu jak dla mnie super-dodatkowe uczucie chłodku:)(używałam kremu chłodzącego-i w moim odczuciu żel ma przewagę nad kremem-lżejsza konsystencja i dodatkowe uczucie chłodzenia) To prawda, że żel na początku troszkę się klei, ale to chwilowe...Mimo tego uważam, ze zasługuje na miano KWC:) Używam tego produktu od:miesiąca Ilość zużytych opakowań:1
  • 14 lutego 2010 o 14:13
    niepotrzebny
    Żel ma lekką konsystencję,miły mentolowy zapach, łydki po wmasowaniu są lżejsze. Pozostawia uczucie orzeźwienia i ochłodzenia, ale efekt ten jest chwilowy i po paru minutach wrażenie znika. Nie warto. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1
    ellena
    2 maja 2009 o 13:09
    Zbędny
    Kosmetyk o konsystencji żelu i miłym mentolowym zapachu. Na 2 sekundy daje uczucie chłodu i orzeźwienia i nic poza tym. Krem zupełnie zbędny, bo nie daje nic oprócz krótkiego wrażenia. Używam tego produktu od: kilku razów Ilość zużytych opakowań: 1/2
    aska500
    27 kwietnia 2008 o 12:54
    idealny na lato
    Naprawdę chłodzi :) ma miętowy zapach, łatwo się rozprowadza, odświeża stópki i zmniejsza opuchnięcia z gorąca. W moim przypadku był przetestowany w ekstremalnych warunkach (praca w gorącym pomieszczeniu, cały dzień na nogach) - był niezastąpiony. Jedyne do czego mogę się przyczepić to to, że trochę się kleił do skóry. Ale można mu to wybaczyć :) Używam tego produktu od:wakacje 2007 Ilość zużytych opakowań:1
  • 31 grudnia 2007 o 20:39
    owszem, chłodzi:)
    Kosmetyk wpadł w moje łapki troche przypadkiem, przed zimą, kiedy niezbyt odczuwałam potrzebę chłodzenia swoich nóg:). Miał czekać na lato, ale zużyłam go przed świętami, kiedy praca na nocnej zmianie dała efekt masakrycznie zmęczonych nóg. Żel chlodził, dając przez to wrażenie (złudzenie;)) lżejszych i bardziej wypoczetych nóg. Niestety, uczucie to trwało od kilku minut do godziny, bo żel raz chłodził leciutko na kilka minut, a raz mroził przez niemal godzinę. Zaraz po nałożeniu lekko się kleił, ale później było już ok. Chyba nawet nawilżał i trochę napinał skórę. Jednak na lato bylby chyba bardziej przydatny ( i przyjemny). Może za kilka miesięcy spróbuję ponownie. Używam tego produktu od:2 tygodnie Ilość zużytych opakowań:całe1