Pharmaceris H-Nutrigin, Regenerująca odżywka do włosów suchych

Pharmaceris-H Nutrigin Regenerująca odżywka do włosów suchych 150ml

• 1 kwietnia 2014 o 23:00
    bardzo słaba odżywka
    Jedyny plus tej odżywki to ułatwienie rozczesywania włosów - ale nic poza tym. Nakładałam jej naprawdę sporo by wreszcie zobaczyć jakiś efekt jej stosowania, ale niestety żadnego nie było. Włosy nie są po niej obciążone, przyklapnięte, ale też nie są odżywione, mniej puszące. Zero jakiegokolwiek efektu, zupełnie jakby nic nie było nałożone na włosy po umyciu. Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 17 września 2013 o 14:53
    sredniaczek
    w przeciwienstwie do jej swietnej, rozowej siostry odzywka pomimo ze cos tam dziala to mam wrazenie ze dzialanie to jest oparte na "osmarowaniu soba" a nie odzywieniem wlosa... bardzo obciaza, wlosy po niej sa szorstkie i szybko sie przetluszczaja, ciezko je rozczesac i ulozyc Używam tego produktu od: 2 mcy Ilość zużytych opakowań: 0,5- ciezko to idzie
  • 19 czerwca 2013 o 7:31
    fuuuuuuu
    Kupiłam, bo szampon z serii "czerwonej" jest cudowny, ale ta odzywka to jest nieporozumienie. Bez względu na to ile nałoże, jak długo trzymam, jak dokładnie umyję włosy przed, to kończe z fryzurą jak stach na wróble. Obciąża włosy, tracą lekkość i połysk plus z minimalna ilością wilgoci w powietrzu tworzą kopkę siana. Używam tego produktu od: 1 mies Ilość zużytych opakowań: 1 op
  • 7 czerwca 2012 o 20:42
    jeśli chcesz mieć siano na głowie...
    Nie mam zniszczonych włosów - nie farbuję, nie prostuję. Jedyne czym grzeszę, to suszarka. Ten produkt w ogóle nie kondycjonuje włosów. Nie nawilża, nie odżywia, a już na pewno nie regeneruje. Już przy nakładaniu na włosy nie czuć żadnego wygładzenia. Po odciśnięciu włosów ręcznikiem nie sposób ich rozczesać, mam wrażenie, że są wysuszone. Jeden kołtun i siano na głowie - oto co miałam po tym produkcie. No przepraszam, ale co to jest? Używam tego produktu od: kilkukrotne użycie Ilość zużytych opakowań: nie zużyłam
  • 7 czerwca 2012 o 20:14
    nie polecam
    Odżywka wpadła mi ręce w aptece przypadkiem, gdy kupowałam jakiś krem. Cena nie była zbyt niska (zapłaciłam za nią około 25zł), ale skusił mnie opis produktu, więc postanowiłam ją kupić. Spodziewałam się dobrej jakości, wydajności i oczekiwanych efektów, a już po pierwszym użyciu uznałam że jest to istny koszmar- naprawdę najgorsza odżywka do włosów jaką kiedykolwiek miałam:/ + daje (minimalne i chwilowe) uczucie nawilżenia +ładny zapach - włosy są szorstkie w dotyku -oklapnięte i szybciej sie przetłuszczają, nawet wtedy gdy odżywkę stosowałam na połowę długości włosow - wogóle nie wygładza włosów - jest niewydajna - dość droga jak na taką jakość.. nnaprawdę osobiście nie polecam