Maty i czyściki do mycia pędzli

Ewa Schmitt Brushegg Make Up Czyścik do pędzli

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 16 lipca 2024 o 23:58
    to bardzo przydatny gadżet, który służy mi od lat
    Uwielbiam makijaż, ale jeszcze bardziej uwielbiam pielęgnację twarzy, która jest szeroko pojęta i obejmuje także demakijaż oraz dbanie o higienę akcesoriów. Dbam, aby moje pędzle były bardzo czyste i higieniczne. Te brudne mogą pogarszać stan cery. Połączenie ciepłej wody z szamponem i Brushegg to genialny trik na czyste pędzle. Do tego polecam siateczkę do suszenia. Zawieszam w łazience i pędzelki szybko i rónomiernie wysycjają. Jajko do czyszczenia już od kilku dobrych lat wygląa tak samo, tak samo łątwo się je myje, zdecydowanie ułatwia usuwanie brudu z pędzli. Jest tanie i przydatne. Ja bardzo polecam!
    Zalety:
    • od lat bardzo trwałe i solidne
    • tanie
    • ułatwia dbanie o czystość pędzli
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu
  • 15 maja 2023 o 13:35
    Myślałam że to taki magic…a okazał się zbędny
    Lubię gadżety i fajne rozwiązania ułatwiające codziennie życie,w ten zaopatrzyłam się w sklepie z 1000 i 1 drobiazgów,byłam pewna że to taki magiczny czyścik gdzie malujesz się chcesz użyć tego samego pędzelka do cieni wtedy wkracza do akcji magiczny czyścik i nie masz poprzedniego koloru cieni na pędzelku,jak się okazało jest to gadżet ale do ….mycia. Czyścik jest wykonany z elastycznego silikonu w różowym kolorze,ma chropowatą powierzchnię,swoje podstawowe zadanie spełnia bo w tych zakamarkach zbiera się piana i tworzy wystarczająca ilość środka myjącego.Czyścik nie rozczapierza pędzelków,nie uszkadza ich ale taki sam efekt mam używając zwykłego mydła które też skutecznie czyści pędzle z podkładów i innej kolorówki,także poprzewracał się w szafce aż w końcu zdecydowałam że jest mi zbędny.
    Zalety:
    • skutecznie usuwa pozostałości kosmetyków
    • cena, zapłaciłam 3 zł
    • nie rozczapierza pędzelków do cieni czy podkładu
    • łatwy w utrzymaniu czystości
    Wady:
    • można się bez niego obejść,jest zbędny
    • potrzebny jest środek do mycia,gdyby sam czyścik czyścił to może byłaby to fajna opcja
    • Trwałość / wykonanie
    • Design produktu