Cle de Peau Refining Fluid Foundation (Podkład rozświetlająco-nawilżający)

5 na 51 opinię

Edula
    23 listopada 2010 o 23:24
    Swietny
    Niestety nie jestem bogata osoba ale mam znajoma ktora pracuje u milionerki ...hahaha zdarza mi sie testowac produkty ktore ona sie pozbyla czesto bywa ze sa nie otwarte. Mialam wielka przyjemnosc testowac ten fluid ktory uwazam za bardzo nie typowy , ciekawy na poczatku irytujacy. Mialam go troche w ciemniejszym odcieniu niz moja skora. Jest to nie kryjacy mocna fluid na poczatku wydawala mi sie ze moja twarz przesadnie sie blyszczy...nigdy nie mialam komplementow o mojej skorze czy makijazu. Pewnego dnia pewna pani powiedzial ze mam piekna cere ( mam pory naczynka popekane i problemy z tradzikiem) te dziwne rozswietlenie ktore na poczatku wydalwalo mi sie natluszczeniem naprawde daje swietny efekt. Jest to moj jedyny fluid ktory uwazam za cacko ale z wielkim ale !! 110 euro czy 118 $ to wielka przesada. No ale czeba podkreslic ze ta firma to shiseido \\\"luksusowa \\\" marka czyli dla szarakow nie przeznaczona. Sorry ale ja napewno ze swojego portfela nie wydam prawie 350 zl !! Ale nadal daje 5 gwiazek ;-D