Dermika Gold 24k, Luksusowa baza pod makijaż `Blask młodości`

bkt
    19 maja 2017 o 21:59
    Dobre serum, przyjemne w aplikacji
    Nie wiem, skąd ta niska nota dla tego produktu? To całkiem przyzwoite serum - wygładza, lekko nawilża. Jest idealne pod makijaż - nie roluje się w połączeniu z podkładem czy kremem BB, a nawet daje mały efekt rozświetlenia. Używałam też kremu pod oczy z tej linii i byłam zadowolona. Do tego buteleczka jest wygodna w użytkowaniu, a fluid ma śmietankową konsystencję o przyjemnym zapachu. Średniopółkowy cenowo produkt, ale dobrym składzie i - moim zdaniem - zadowalający. Na pewno kiedyś jeszcze do niego wrócę.
    Gonia1
    19 marca 2017 o 17:23
    Wysusza cere
    Używa od:próbka
    Zuzylam jedna probke, baza zmatowila cera, ale jednoczesnie podkreslila suche skorki, a zlote drobinki jeszcze bardziej to uwidocznily. Zmarszczki tez byly przez to bardziej widoczne. Musze jednak zaznaczyc, ze uzywalam wtedy co kilka dni toniku z kwasami, byc moze przez to skora byla zbyt wysuszona. Moze zuzyje kolejna probke, tym razem nie podczas kuracji kwasami i zaobserwuje, jak zareaguje cera.
  • 1 lutego 2014 o 14:29
    Idealny kosmetyk do cery dojrzałej
    Dla mojej dojrzałej cery, kosmetyk idealny. Doskonale matuje skórę, w sposób widoczny drobinki złota ją rozświetlają. Nie podkreśla zmarszczek, a przeciwnie lekko i przyjemnie napina skórę, dzięki czemu zmarszczki i kurze łapki są mniej widoczne. Fluid bardzo dobrze się rozprowadza i makijaż jest trwały. Mam kilka kosmetyków z tej serii - moje ulubione :) Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: kilka
  • 22 lutego 2013 o 15:09
    Rewelacyjna
    Dostałam trzy próbki w saszetkach tej bazy. Jedna taka saszetka wystarcza na 3 użycia, ale nie mogę nigdzie doczytać się ile ma ml. W każdym razie, baza jest niesamowita, bo spełnia swoje podstawowe działanie rewelacyjnie. Z jej powodu muszę zabrać plakietkę "mój hit" mojej dotychczasowej bazie, do której moja cera chyba się przez ponad rok przyzwyczaiła. + przedłuża trwałość makijażu do 8-10 godzin! Gdzie na innej bazie mój podkład znika już po 4-5h, a tu przez calutki dzień makijaż wygląda świetnie, jakbym przed chwilą go nałożyła + nie roluje się, łatwo nałożyć na nią podkład + nie potrzeba jej dużo, by rozprowadzić ją na całej twarzy -/+ efekt rozświetlenia jest bardzo nachalny, drobinki są duże i dosyć tandetne, ale pod podkładem przebijają się tylko delikatnie i ten efekt jest świetny :) - lekko zapycha, ale tak delikatnie, że nie dyskwalifikuje jej to :) - cena zaporowa... Zwłaszcza przy tendencji do zapychania, co prawda niewielkiej, ale strach, że nagle wysypałoby mi buzię... Będę rozglądać się za nią na jakichś promocjach :) Używam tego produktu od: około miesiąca co jakiś czas Ilość zużytych opakowań: 3 próbki w saszetkach - nałożona na twarz 9 razy.
  • 2 lipca 2011 o 20:59
    mieszane uczucia
    Ta baza pod podkład jest ogolnie dobra... ale jakoś mi nic dobrego zbyt nie robi. Plusem jej jest to, że matuje skórę, ale nie na zbyt długi czas i ma leciutką konsystencję. Ma śliczne drobinki złota, delikatne, które rozświetlają, ale ja wiem czy to jest tak rewelacyjne na taką wysokącenę? Mam mieszane uczucia co do tej bazy... Używam tego produktu od: 2 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1/2 opakowania