Schwarzkopf Gliss Oil Nutritive, Magiczne serum w sprayu

GLISS KUR Magiczne Serum - Spray 200ml Oil Nutritive

• 26 lutego 2014 o 18:09
    dobry
    przede wszystkim plusy: -jest świetny na spuszone włosy -w małej ilości nie obciąża -zabezpiecza włosy przed mechanicznymi uszkodzeniami -wydajność minusy: -cena -jest zbyt oleisty, przez co musiałam je trochę rozrzedzić w wodzie -łatwo przesadzić z ilością i obciążyć włosy podsumowanie: kupiłam tą odżywke bs w rossmanie, była na promocji w cenie na do widzenia(za około6zł), co było opłacalnym biznesem, ogólnie polecam, bo jest godne uwagi Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1/3 całego opakowania(po odlaniu części koleżance)
  • 17 lutego 2014 o 15:15
    Przyjemne serum
    Moje włosy nie lubią się ze sklepowymi odżywkami, używam raczej tylko tych domowych. Nawet w kontakcie z niewielką ilością silikonów strasznie się przetłuszczają. Do tego serum też nie byłam zbytnio przekonana - ot co, zwykły drogeryjny kosmetyk, ale przekonały mnie do niego olejki. Nie wymagałam cudów - zależało mi po prostu na tym, by moje końcówki nie były aż tak szorstkie i plączące się. Dał sobie z tym radę. Nie używałam go regularnie, a tylko wtedy gdy mi się o nim przypomniało, efektów nie ma więc oszałamiających. To moja pierwsza odżywka Gliss Kur, zachęciła mnie do przetestowania innych. Na plus: zapach, skład, łatwość aplikacji, nie obciąża włosów, wydajność, dostępna w większości sklepów, cena (kupiłam ją w promocji w Rossmannie za 12zł) Na minus: trzeba uważać w ilością - łatwo można przetłuścić włosy, polecam raczej rozpylać tylko na końcówki Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 5 października 2013 o 14:09
    Mogło być lepiej.
    Serum używam już od około 4 miesięcy. Jego plusem jest bez wątpienia bardzo ładny zapach. Łatwo się aplikuje i jest wydajny. Moim zdaniem, nie poprawia jednak znacząco kondycji włosów. Używałam go razem z szamponem i odżywką do końcówek z tej serii, i w moim przekonaniu, wypadł najsłabiej z pośród tego trio :) Bardzo łatwo z nim przesadzić. Wystarczy odrobine zbyt dużo produktu, a włosy stają się lepkie i cięzkie :) Ogólnie nie jest to zły kosmetyk, nie wiem jednak, czy skuszę się na niego kolejny raz :) Używam tego produktu od: trzy miesiące Ilość zużytych opakowań: 2 pełne
  • 28 września 2013 o 13:42
    ulubiony spray do włosów
    PLUSY: - przede wszystkim trzeba zwrócić uwagę na skład, nie spotkamy drugiego kosmetyku do włosów bez spłukiania który miałby tak wiele naturalnych skłądników, te 7 olejków plus jeszcze inne substancje odżywcze to strzał w 10! - bardzo dobrze pielęgnuje, włosy są wygładzone, bardzo zyskują na głębi koloru, - nie obciąża wogóle, to jego wielki plus, oraz nie wysusza jak wiele pseudo olejków które niby sa tłuste a powodują przesuszenie, - nie jest robiuony na alkoholu jak wiele innych kosmetyków i olejkó w tej firmy, - mega wydany, - neutralny, nienachalny zapach, - płynna, wodnista konsystencja to dla mnie plus, nie lubię nakłdać kosmetykówbez spłukiwania które są gęste i lepkie, - sprawia że włosy są miękkie, ale nie płaskie, odżywione ale nie tłuste, łatwij je ułzożyć, dobrze łaczy się z żelem i środkami do stylizacji na mokre włosy, - korzystna relacja jakości do ceny MINUSY: - nie dostrzegam :) Używam tego produktu od: miesiaca po każdym myciu Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    lajla0
    26 września 2013 o 1:27
    Lubie :)
    Bardzo fajna odżywka. Włosy dużo łatwiej się rozczesują, wyglądają na nawilżone i zdrowe. + Łatwa aplikacja + Ułatwia rozczesywanie + Przyjemny zapach + Włosy są wygładzone - Trzeba bardzo uważać żeby nie psiknąć za dużo bo w efekcie włosy będą wyglądać na tłuste(nie bez powodu w nazwie jest "oil"). Używam tego produktu od: Paru tygodni Ilość zużytych opakowań: Jedno opakowanie