AA Ciało Wrażliwe Cytrusowa Świeżość, Antycellulitowy balsam do ciała

• 27 lipca 2014 o 16:40
    Najgorszy balsam do ciała jaki kiedykolwiek miałam!
    Najgorszy z najgorszych! Rzadko kiedy mogę kategorycznie powiedzieć o produkcie, że jest do bani, ale ten balsam to jest jeden wielki bubel. Zapłaciłam za niego aż 12zł, a nie jest wart nawet 1 zł! Teraz stoi na półce prawie pełny i na pewno pójdzie do kosza... Zacznę od plusów: -absolutny brak, nawet gdybym się bardzo wysiliła to nie mogę żadnego znaleźć. Może MINIMALNE nawilżenie jest i to tyle. Minusy: - zapach tragiczny! Taki cytrusowy domestos. Strasznie drażniący i odurzający zapach, mdliło mnie już od niego, pachniałam jakbym cały dzień szorowała ubikację! - cena stanowczo za wysoka jak na tak marną jakość - opakowanie mało praktyczne (zakrętka odłamała się bardzo szybko, chociaż opakowaniem nie rzucałam o ziemię:P) - niestety kompletnie nie redukuje cellulitu, nie zauważyłam nawet minimalnej poprawy w tej kwestii (fakt, może za krótko go używałam, ale wydaje mi się, że powinny być widoczne chociaż bardzo małe efekty, a tutaj NIC A NIC) - konsystencja- lepiąca maź, trudno ją wycisnąć z opakowania (coś a la klej w tubce) Nie polecam. Więcej na pewno nie kupię. Jest tyle lepszych balsamów (trudno znaleźć gorszy), więc spokojnie wybiorę coś innego dla siebie. Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 5 lutego 2013 o 18:28
    bubel wszechczasów
    Za to opakowanie to ktoś powinien normalnie wisieć :(((((( Nie dość, że zawartość gęsta i średnio pachnąca to jeszcze zapakowana tak, że nie można jej wydobyć ze środka, próbowałam potrząsać, przechowywać butelkę stojącą na zakrętce, i nic... Skończyło się na próbie cięcia nożyczkami opakowania, które okazało się tak twarde, że nie wiem, może palnikiem acetylowym, czy jak to tam się zwie, bym je rozpruła, ale skoro go nie posiadam postanowiłam, z ponad połową zawartości buteleczką rozstać się ostatecznie, DO KOSZA ! Nigdy więcej ! Używam tego produktu od: dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
  • 5 października 2012 o 20:10
    Zwykły balsam do ciała
    Zwykły balam. Oczywiście antycellulitowy tylko z nazwy. Ten sztuczny zapach nawet mi tak bardzo nie przeszkadza, bo szybko się ulatnia i po chwili nic już nie czuć. Ale jest jedna zaleta- bardzo dobrze nawilża ( mam suchą skórę) więc jego gęsta konsystencja mi nie przeszkadza, bo balsam szybko wsiąka. I to tyle. Może jak będzie w promocyjnej cenie, albo jako gratis do innego produktu ( właśnie tak go kupiłam) to się skuszę ponownie. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 2 września 2012 o 14:08
    Pomyłka.
    Kupiłam go, bo lubię cytrusy i ma ładne opakowanie. :) Niestety nie powąchałam go w sklepie. Okazało się, że śmierdzi cytrusowym domestosem. Jest strasznie gęsty, ciężko sie rozprowadza i wchłania. Efektów na skórze brak prócz lepienia się. Wylądował w koszu. I chyba to wszystko co można o nim napisać... Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: pół, resztę wyrzuciłam
  • 2 września 2012 o 11:02
    Zdecydowanie totalny niewypał
    Nie mam pojęcia co mnie podkusiło żeby kupić ten balsam, chyba musiała być to jakaś promocja. Balsam ten oceniam jako bubel roku, ponieważ: -zamiast zapachu pt."cytrusowa świeżość" jest nieprzyjemna woń środków do czyszczenia toalet -zero nawilżenia, ujędrnienia że o działaniu antycellulitowym nie wspomnę -lepki i długo się wchłania -i głupota świata żeby coś tak gęstego wpakować do butelki z której można wytrząsać rzeczoną maź długo i energicznie. Podsumowując nie polecam.