Lirene Dermoprogram, Natural Look 2w1, Fluid+baza

Lirene Dermoprogram, Natural Look 2w1, Fluid+baza

Średnia ocena użytkowników: 3,5 /5

Pojemność 30 ml
Cena 27,99 zł

Zawarta w nowych fluidach Lirene Natural Look silikonowa baza Aksamitna Gładkość tworzy na skórze jedwabisty film, który idealnie wygładza i wyrównuje powierzchnię skóry, naturalnie kryjąc widoczne pory i delikatnie rozświetlając cerę. Jednocześnie, zawarte w bazie składniki pochłaniają nadmiar sebum, wspomagając matowienie skóry. Dzięki bazie, pigmenty fluidu są równomiernie rozprowadzone, fluid utrzymuje się na skórze dłużej, a makijaż wygląda świeżo i naturalnie przez cały dzień. Kompleks Skin-HydroSmooth zawarty w fluidach Lirene Natural Look zawiera pigmenty w specjalnych otoczkach, zapewniające równomierne rozprowadzenie fluidu, a także kwas hialuronowy, który intensywnie nawilża, pomagając przywrócić skórze aksamitną gładkość.

Recenzje 161

• Zgodność z opisem producenta: 5
  • Trwałość: 5
  • Stosunek jakości do ceny: 4
  • Opakowanie: 2

Podkład jest wydajny i występuje w świetnej gamie kolorystycznej

Mój odcień do 404 Ivory i w 2015 roku, kiedy go kupowałam był to najjaśniejszy z możliwych odcieni wszystkich podkładów Lirene dlatego go wybrałam - ze względu na kolor. Kupowałam w promocji -49% w Rossmannie, więc zapłaciłam kilkanaście złotych i uważam, że jest to produkt wart tej ceny.

Krycie średnie, akurat nie potrzebuję dużego. Trwały, nie zbiera się w zmarszczkach. dobrze współpracuje z kremem. Dla bezproblemowej dość suchej cery jest idealny.

4 /5

Jestem na tak.

Fluid bardzo dobrze kryje, poprawia wygląd twarz, ma fajny zapach. Skóra jest po nim miękka i miła w dotyku. Jego trwałość również jest na plus. Polubiłam takie połączenie fluidu i bazy w jednym. ;) Nie widziałam go ostatnio w drogeriach, bo pewnie kupiłabym go ponownie.

Używam tego produktu od: używałam już jakiś czas temu.
Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie.

Używa produktu od: miesiąc

Bardzo fajny

Bardzo fajny podkład, raczej jestem sceptycznie nastawiona do kosmetyków 2 w 1, ale ten spełnia swoje zadanie.
+ cena nie jest bardzo wygórowana, zakupiony w promocji
+ kolor Natural dobrałam sobie idealnie do koloru twarzy
+ fajne krycie, bez efektu maski
+ fajny zapach
- dawno go nie kupowałam, gdyż testowałam inne podkłady i słyszałam, że ponoć został wycofany, jak będę następnym razem w drogerii, muszę się za nim rozejrzeć

Używam tego produktu od: kilku miesięcy
Ilość zużytych opakowań: 1 lub 2

5 /5

dobry

Używałam go jakiś czas temu, był super ;) jasny odcień, który pasuje do mojego naturalnego koloru cery :) niestety odejmuje pół gwiazdki za dostępność, ponieważ nie mogę go ostatnio nigdzie znaleźć...

Używam tego produktu od: jakiś czas temu
Ilość zużytych opakowań: jedno

Idealny!

Delikatna, aksamitna konsystencja, która nie zapycha skóra, daje naturalny efekt. Nie wysusza, ładnie pachnie, delikatnie kryje. Szukałam takiego produktu i znalazłam :)

Używam tego produktu od: 2 miesięcy
Ilość zużytych opakowań: 1 małe

Wizażanki najczęściej polecają:

idealny podkład

Gładka skóra i naturalny kolor idealnie dopasowały sie do mojej cery. Zupełnie inny fluid od innych. Urzywałam kilka rodzajów podkładów znanych marek ale żaden nie był w tanie mnie zadowolić. Polecam wypróbować , warto.

Używam tego produktu od: od miesiąca
Ilość zużytych opakowań: jeden

4 /5 HIT!

Uprzejmie polecam:))

Mam bardzo problematyczną cerę, delikatną, z zaczerwienieniami i podatną na uczulenia. Dobranie do niej jakiegolwiek kosmetyku to koszmar. Podkład z Lirene jest jednym z niewielu, którego moge uzywać. Nie uczula, nie wysusza,świetnie sie rozprowadza - jest doskonały. Kupuję odcień tiramisu - dośc trudno dostępny, raczej ciemny.

Używam tego produktu od: 2 lat
Ilość zużytych opakowań: ok.6

Rewelacja !

Używam go bardzo bardzo długo bo jak dla mnie jest świetny. Dobrze kryje ma odpowiednią konsystencję i wygodne opakowanie. Kolor Light jest idealnie dopasowany do mojej skóry (oprócz zimy).
Nie zamienie go na żadem inny !

odjęłam pół gwiazdki za to że po 6h skóra zaczyna się świecić ale łatwo sie z tym uporać pudrem w kamieniu więc nie ma o co robić afery :)

Używam tego produktu od: ok 2 lat
Ilość zużytych opakowań: ok 8szt.

1 /5

Nie polecam!

Minusy
-kolor (nalozony na twarz jest pomarańczowy)
-cera jest po nim przesuszona ( mimo iz najpierw nałożyłam krem nawilżający)
-podkresla kazdą sucha skórkę
-bardzo szybko zasycha, przez co tworzy nieestetyczne pomarańczowe smugi
-nakładałam go kazdą możliwą metoda i za każdym razem tworzy na twarzy maskę
Za każdym razem byłam zmuszona zmyc go z twarzy.

Używam tego produktu od: 4 dni
Ilość zużytych opakowań: W trakcie pierwszego

3 /5

Nie zachwyca.

Na produkt skusiłam się w związku z wieloma pozytywnymi recenzjami. Udało mi się dorwać odcień Ivory w CND Rossmana w cenie niespełna 15 zł.
Wielkim plusem tego podkładu jest jego kolor. Jest jasny. Na tyle jasny, że spokojnie mogę używać go zimą, gdy jestem mocno blada. Niewielu producentów, bym bardziej rodzimych marek, ma tak jasne odcienie w palecie.
Sam podkład ma konsystencję musu, dosyć konkretnego musu. Łatwo osiągnąć przy jego użyciu efekt maski. Mimo to niestety nie jest szczególnie kryjący. Nie zastyga na skórze, dosyć łatwo się ściera. Konieczne więc jest użycie pudru. I to w sporej ilości.
Przez co lubi robić \'ciasto\' szczególnie w okolicach nosa. Podkreśla rozszerzone pory, jednak jest dosyć łaskawy dla suchych skórek.

Zauważyłam, że po jego użyciu moja skóra dosyć szybko się przetłuszcza w strefie T.

Więcej go nie kupię ale patrząc na ogrom pozytywnych recenzji myślę, że można się na niego skusić. Każda skóra jest inna i być może będziecie miały inne odczucia na jego temat.

Używam tego produktu od: Kilka miesięcy
Ilość zużytych opakowań: Kończę pierwsze.

dla mnie bomba

Świetny produkt za przyzwoitą cenę. Dobra naturalna kolorówka. Mam cerę mieszaną , świetnie matuje i wygladza buzie, długo się utrzymuje i wygląda bardzo naturalnie. Uzywam najjasniejszego odcienia ivory. Podoba mi się ,ze kolor wpada w żólty a nie w różowy- w zwiazku z czym świetnie tuszuje zaczerwienienia, drobne blizny. W promocji można wyhaczyć za ok 15 zł w rossmanie. Polecam cerom mieszanym. Przy suchej moze przesuszac

Używam tego produktu od: poł roku
Ilość zużytych opakowań: w trakcie drugiego

3 /5

kiepski

Fluid kupiłam na promocji w rossmannie kosztował jakoś ok. 14 zł na początku byłam zadowolona po nałozeniu twarz wyglądała świeżo , była ładnie wygładzona , ukrył niewielkie przebarwienia z większymi sobie nie poradził , ładnie ujednolicił skórę twarzy ..
Ten efekt trwał może 4h potem wyglądałam źle , twarz zaczeła się błyszczeć w sferze T , pościerał się nie równo z tego powodu powstały smugii , plamy na twarzy .
Miałam wrażenie po kilku użyciach , ze zapycha więc go odstawiłam ;)

Najaktywniejsze recenzentki
  1. 1