Kemon Hair Manya, Aplomb Perfect Straightening Gel Żel do prostowania włosów

ivonka7
    10 sierpnia 2013 o 9:04
    pozytywnie zaskoczona
    Moja włosy należą do grupy ogólnie określanej jako "sianowate siano" lub "bez prostownicy nie podchodź" dlatego tez moje podejście do kosmetyków nazywanych "prostującymi" było do tej pory bardzo sceptyczne. Moja mama za namową fryzjerki nabyła ten kosmetyk. Zobaczyłam na półce i przystapiłam do testowania ;) Umyłam, nałozyłam i wg. INSTRUKCJI wysuszyłam włosy wygładzając je jednoczesnie szczotką -nie użyłam prostownicy a moje włosy.... są proste... a ja jestem w szoku. Oczywiśnie nie przyklapły jak po przejechaniu 200 °C ale i tak jest zadziwiająco gładko, bez puszenia -mimo iż w powietrzu wilgoć od deszczu. Ja polecam! Używam tego produktu od: 7 dni Ilość zużytych opakowań: jedno
    Eve00
    28 lutego 2011 o 18:53
    zawiedziona
    kosmetyk poleciła mi moja fryzjerka, miał on chronic moje włosy przed prostownicą.... uzywam go już ponad pół roku, jest bardzo wydajny... nie widze zadnej różnicy podczas i po prostowaniu, spodziewałam się czegoś więcej po tym kosmetyku...(efekt gładkich i prostych wlosów miał się utrzymywać dłużej;/) może chroni trochę włosy podczas prostowania i tylko przez to ciągle go uzywam...gdy tylko go skończe, rozejrze się za czymś innym Używam tego produktu od: siedmiu miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego