Palmolive for Men, Zen Paradise, Shower Gel Żel pod przysznic dla mężczyzn

• 26 maja 2015 o 16:22
    polecam bez obaw
    Żel mogę bez obaw polecić każdemu mężczyźnie. Jest naprawdę przyjemnym kosmetykiem do codziennej pielęgnacji. +skuteczne oczyszczanie +przyjemny zapach Zen Paradise ;-) +wydajna butelka +niska cena +nie podrażnia skóry głowy +uczucie świeżości na długo Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie 2
  • 27 kwietnia 2011 o 21:25
    pyszny kokosek
    Żelu używa głównie mój mężczyzna ale czasem sama się nim myję, tak dla urozmaicenia :) . Uważam ten produkt za absolutnie wspaniały. Plusy: + Zapach: Cudowny kokos ale nie jakiś tam mdły aromat do ciasta jak wszystkie "damskie" kokosowe odpowiedniki. Ten zapach ma charakter. Uwielbiam zasypiać nim otulona. Mój miś też go lubi bo wciąż dokupuje kolejne butelki ;) Ważne jest też to, że jest trwały i nie pachnie wspaniale tylko podczas kąpieli ale również kilka godzin po niej. + Nawilżanie: wspaniale nawilża. Skóra jest po nim miękka i gładka + Wydajność: butelka 400 ml wystarcza na około trzy miesiące. + Opakowanie: praktyczne i zabawne- wygląda jak opona + Plusem jest też to, że dobrze się pieni i nie trzeba wylać na siebie pół butelki, żeby się umyć Minusy: Nie mam żadnych zastrzeżeń. Używam tego produktu od: od roku Ilość zużytych opakowań: trzy 400 ml i jeden 250 ml
  • 14 stycznia 2011 o 14:47
    Urzekł mnie zapach
    Pomimo tego , iż to jest żel pod prysznic dla mężczyzn to i tak go używałam , bo przecudownie pachnie . Początkowo podbierałam go bratu , ale kiedy się skończy jego kupię sama sobie taki ;) . Żel sam w sobie moim zdaniem jest dobry , skóra po kąpieli w nim nie jest sucha i ściągnięta i choć normalnie nie mogę się obejść bez balsamu nawilżającego , ten żel chyba nawilżył (tak jak obiecuje producent) moją skórę bo nie musiłam używać balsamu. Dobrze myje , dobrze się pieni , a sam zapach żelu długo utrzymuje się na skórze co jest dla mnie ogromnym plusem bo mi się bardzo podoba. Jednakże nie każdemu się spodoba gdyż jest taki słodki , ciężki i zdecydowanie nie jest pobudzający ( ja go używam wieczorem bo mnie tak "usypia"). Ogólnie jeżeli zapach przypada do gustu , to uważam ,źe produkt jest godny polecenia ;)