Avon Jillian Dempsey Professional Lash Booster (Pogrubiająca baza pod tusz do rzęs)

Sarix
    15 czerwca 2014 o 23:25
    Totalne dno
    Ten produkt kompletnie nic nie robi. Przede wszystkiem nie pogrubia. Rzęsy są bez nałożenia tej bazy takie same jak i po jej użyciu. Absolutnie nie polecam, bo to pieniądze wyrzucone w błoto. Jedna gwiazdka za to, że chociaż nie szkodzi rzęsom. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: próbuję wykończyć jedno
  • 20 sierpnia 2012 o 11:15
    Daję 5 gwiazdek jako żel do brwi ;)
    Faktem jest, że ciężko nałożyć ją na rzęsy tak, żeby ich nie posklejała. Daje jakiś tam efekt pogrubienia, ale nie jest to jakaś rewelacja. Natomiast jest to rewelacja jako żel do brwi! :) Po przeczesaniu włoski są przyciemnione, nie sterczą, ślicznie się układają. Taki zrobiłam użytek z tego produktu ;) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: pierwsze w trakcie
  • 15 września 2011 o 20:51
    Nie polecam
    Silikonowa baza pod tusz.. taki sam efekt daje zamoczenie szczoteczki w silikonowej bazi epod podkład.. strasznie sie zlepia i rzesy tez . Nie polecam.. I jakos specjalnie ich nie pogrubia ani nic z tych rzeczy.. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 całe
  • 2 lipca 2011 o 0:17
    Bubel!!!
    Baza do niczego!!! Same minusy: -nierównomiernie nabiera sie z opakowania przez co trudno dobrze ją nałożyć na rzęsy -ciężko nałożyć tusz bo sie tworzą "kępki"tzn sklejają się rzesy -nie zauważyłam żadnego pogrubienia czy utrwalenia -faktycznie w żelu zanurzone są maleńkie włoski ale jakoś nie pogrubia to moich rzęs -myślę że w przypadku oczu wrażliwych te małe włoski mogą podrażniac jak wpadną do oka Mały plus za fajną spiralną szczoteczke:) Lubię kosmetyki z Avonu ale ta baza to masakra!!! NIE POLECAM! Używam tego produktu od: pól roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 17 kwietnia 2011 o 12:32
    Nic rewelacyjnego.
    Sama mam mieszane uczucia co do tego kosmetyku. Co on w ogole ma robic?? Pogrubiac rzęsy?? No na moich nie zrobil zadnych spektakularnych efektow, ale w sumie nie jest taki zły... Używam go gdy mi się spieszy i nie mam czasu na nalozenie tuszu czy kredki do oczu. Po prostu maluje i wychodze. Nalozony pod tusz do rzęs trochę pogrubia i ich nie skleja, lecz w ciągu dni piecze w oczy. Zasługuje na dwie i pol gwiazdki bo za tą cenę już lepiej kupić jakąś odżywkę. Nie polecam osobom z wrażliwymi oczami. Używam tego produktu od: Od kiedy wszedl do katalogu. Ilość zużytych opakowań: Jedno męczę.