AA Ciało Szczupłe, Intensywnie ujędrniające serum do biustu i dekoltu

• 4 maja 2014 o 9:46
    Mi pomógł!
    Dziwią mnie tak niskie oceny tego produktu. Od zawsze miałam problem z nieco opadającymi piersiami, co było dołujące zważywszy na fakt, że jestem osobą szczupłą. A piersi miałam jak stara baba :( . W Rossmannie wpadł mi w oko ten kosmetyk i bez wahania kupiłam. Ma ciekawą, przejrzystą konsystencję, która nie spływa. Po dwóch tygodniach użytkowania zauważyłam ujędrnienie biustu. Wreszcie byłam zadowolona z moich piersi :) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: jedno
    _Alicja
    10 sierpnia 2012 o 23:09
    Okropność.
    Serum kupiłam ponieważ zaczęłam się odchudzać i bałam się, że moje piersi bardzo to odczują. Nie oczekiwałam powiększenia ich o trzy rozmiary ani niesamowitego ujędrnienia, chciałam jedynie żeby zachowały swój wygląd sprzed diety. + Nie uczula + Ładnie pachnie + Bardzo wydajny + Niska cena - Nie nawilża - Nie ujędrnia - Nie wypełnia - Nie wygładza - Okropna konsystencja (cieknąca i lepka jak woda z klejem) - Przy dłuższym masażu roluje się - Długo się wchłania - Po schudnięciu 8 kg i masowaniu piersi tym specyfikiem dwa razy dziennie i tak porobiły mi się rozstępy (niby nie jest nic napisane o przeciwdziałaniu na tego typu problemy, ale gdyby skóra była nawilżona i ujędrniona po stosowaniu tego serum nie robiłby się rozstępy, szczególnie że wmasowywałam je regularnie) Nie polecam. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno
  • 5 sierpnia 2012 o 0:37
    poprostu beznadziejny
    Kupiłam go bo szukałam czegos niedrogiego na poczatek do mojego biustu. I niestety.. Plusy: - nieduże opakowanie - wydajność - szybko sie wchłania Minusy: - zero ujędrnienia - słabe nawilżenie - żadnego efektu wypełnienia, wymodelowania biustu - skóra dekoltu i biust nie wygładą za specjalnie zadbaną mimo że to produkt przeznaczony do tych partii Podsumowując: serum nie ma żadnego działania, nie polecam Używam tego produktu od: 4 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 całe opakowanie
  • 7 listopada 2011 o 22:22
    Do masażu owszem
    Kupiłam już jakiś czas temu, kiedy wyprzedawali go w Rossmanie. Używam go regularnie, przynajmniej raz dziennie, od prawie dwóch miesięcy, także plusuje wydajnością. Żel ma konsystencję żelowego, gęstego kiślu oraz delikatny zapach (nie budzi on skrajnych emocji, taki tam zwyczajny). Jest lepki, po smarowaniu piersi zawsze kleją mi się ręce. Dość długo się wchłania. Jeśli chodzi o działanie to jest to tylko i wyłącznie produkt nadający się jako podkład pod masaż czy samokontrolę piersi. Nie uniesie, nie poprawi kształtu, nawet nie ujędrni skóry. No może trochę ją wygładzi. Kupiłam skuszona niską ceną, wcześniej miałam nie najlepsze doświadczenia z produktami tego typu. Zostawiam więc wszelkie żele i wracam do ukochanego masła Ziai Rebuild, które czyni cuda. Używam tego produktu od: prawie dwóch miesięcy Ilość zużytych opakowań: kończę pierwszą tubkę
    badb
    17 lipca 2011 o 18:54
    może być
    Nie lubię żelowej konsystencji. Ale w tej formule był do zniesienia. Przy zetknięciu ze skórą posmarowaną dezodorantem zaczynał się wałkować: musiałam pamiętać by deo zostawiać na koniec. Ujędrnianie? Nie zauważyłam. Może minimalne. Nawilżanie dobre. Zapach: intensywny, chemiczny: nie podobał mi się. Bardzo wygodne opakowanie. Bardzo wydajny. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1