Kobo Professional Luminous Smooth Make Up Rozświetlający podkład z kompleksem napinającym

• 1 stycznia 2015 o 12:30
    Słaby produkt
    Podkład kupiłam z czystej ciekawości. Zachęciła mnie do tego szeroka paleta odcieni i przystępna cena. Zakup okazał się jednak nietrafiony. Pokład nie kryje niedoskonałości. Jest może i dobry, ale dla osób o nieskazitelnie gładkiej cerze. W moim przypadku nie zdaje egzaminu. Ma gęstą konsystencję. Moim zdaniem zatyka pory. Dobry do zmieszania z jakimś innym lżejszym podkładem. Używam tego produktu od: 1,5 roku Ilość zużytych opakowań: 1 pełne
  • 11 lipca 2013 o 17:31
    To nie dla mnie
    Kupiłam ten podkład ponieważ skończył się mój i jak na nieszczęście nigdzie w mieście nie było mojego odcienia . Zobaczyłam , że jest przeceniony i stwierdziłam czemu nie . Pozytywy : - dość długo leży w promocyjnej cenie ( pewnie go wycofują ) Negatywy : - jak dla mnie zbyt lejący się - kupując inny podkład z tej samej firmy o podobnym numerze to i tak ten będzie za każdym razem jaśniejszy - za bardzo świecąca się twarz po nim - za dużo drobinek Używam tego produktu od: raz kupiony Ilość zużytych opakowań: nawet 1 nie skończyłam
  • 11 lipca 2013 o 11:25
    nie nie nie
    Wydawało mi się że wybrałam w sklepie dobry odcień, pozniej okazal się bardzo ciemny. plusy : - opakowanie -cena minusy : -buzia się po nim błyszczy -bardzo ciemne odcienie -słabo kryje Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
    _annq
    30 maja 2013 o 16:15
    co za dużo, to niezdrowo
    Kupiłam przypadkiem będąc w drogerii. Kończył mi się podkład, więc wybór padł na ten. Zbyt wiele drobinek, za szybko się ściera, słabo kryje, czuć go na twarzy, sprawia, że twarz szybko się świeci. Po pewnym czasie wręcz spływa z twarzy. Na dodatek zmienia kolor - najjaśniejszy odcień zmienia się w pomarańczowe "coś", co wygląda na nieumiejętnie nałożony podkład. oddałam go mamie, ale nie wiem czy używa. Używam tego produktu od: 5 miesięcy zalega w kosmetyczce Ilość zużytych opakowań: nawet nie pół opakowania
  • 22 maja 2013 o 22:59
    zdecydowanie na tak
    Nie zapychał nie robił maski nie uczulił ładnie krył nie świeciłam się zaraz po nałożeniu jak po innych jestem bardzo zadowolona z niego na zapach i konsystencję nie mogłam narzekać . Nie rozumiem tylu negatywnych opinia ale cóż daję 4,5 gwiazdki za opakowanie bo pod koniec jest ciężko cokolwiek z niego wydobyć ja ratowałam się zamkniętym cienkopisem bo pomimo że wycisnąć się nie dało , rozcinać szkoda bo by zasechł a wydłubywanie pisakiem starczylo na ok. miesiac Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: duże