Kobo Professional Illuminate Cover Stick Rozświetlający korektor w sztyfcie

• 17 lutego 2016 o 12:11
    ciezki
    Odcien Nude. Mam w stosunku do tego kosmetyku mocno mieszane odczucia. Z jednej strony faktycznie ładnie rozswietla spojrzenie, przyzwoicie kryje i jest trwały z dugiej jednak to chyba najciezszy korektor z jakim miałam stycznosc. Koniecznie trzeba mu poswiecic troche czasu, niestarannie,szybko wklepany potrafi zebrac sie w zmarszczkach jak zaden inny.Nie zawsze mam czas na takie zabawy wiec uzywam go tylko wtedy kiedy moge posieciec na makijaz dłuzsza chwile. Nie wysusza skory pod oczami. Na niedoskonałosci sie nie nadaje, dosc szybko sciera sie z twarzy. Łatwo go złamac, pod koniec zaczyna wypadac z opakowania, troche to irytujace. Nie jest szczegolnie wydajny. Niedrogi, dosc dobrze kryjacy korektor pod oczy,wymagajacy pewnej wprawy. Używam tego produktu od: dwa miesiace Ilość zużytych opakowań: koncze pierwsze
  • 6 stycznia 2014 o 19:15
    Masakra
    Mam ten korektor od 2 miesięcy i ma same wady. Łamie się i ciągle wypada. Słaby w kryciu. Trzeba użyć go całkiem sporo by coś zatuszować, a przez to jego wydajność spada. Jest tłusty i lepki. Szkoda pieniędzy. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość zużytych opakowań: Jedno opakowanie
    menia92
    10 grudnia 2013 o 20:14
    Są lepsze ale może być
    Zawiodłam sie na tym produkcie bo lubie firme kobo Plusy: + wydajność + cena + kolory + krycie + dostępność Minusy - konsystencja - opakowanie strasznie się łamie ten korektor przy wykręcaniu trzeba uważac strasznie Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 31 sierpnia 2013 o 22:51
    może być
    Nie wiem czemu tyle negatywnych opinii o tym korektorze. Nie jest taki zły tak jak piszecie. Korektor jest jaśniutki z drobnymi perełkami ale nie nachalnymi, lekko tłustawa konsystencja- trzeba przypudrować. Trzyma się bardzo długo nie potrafię określić il;e ale jak wracam ze szkoły to jest na swoim miejscu. Delikatnie zbiera się w zagłębieniach pod oczami ale wystarczy rozetrzeć. Sztyft już na samym początku mi się złamał :/ i ciężko się wykręca natomiast daję sobie jakoś radę... no i co jeszcze.. ogólnie to lubię ten produkt i polecam szczególnie na zimę, ma mocne krycie :D Używam tego produktu od: 2 mc Ilość zużytych opakowań: 1
  • 4 sierpnia 2013 o 11:37
    świetny:)
    Jestem zdziwiona niepochlebnymi ocenami. Ja kocham ten korektor i doskonale się u mnie sprawdza. Plusy: + ładny, neutralny kolor (01) + forma sztyftu - bardzo wygodna w nakładaniu + konsystencja: treściwa, ale miękka + kosmetyk łatwo się wklepuje i rozciera + dobre krycie (w moim przypadku rozjaśnianie górnej powieki, krycie cieni pod oczami i czerwonych przebarwień wokół ust) + trwałość - zawsze pudruję korektor. Nie wyobrażam sobie chodzić z korektorem solo. Korektory mają tłustawą konsystencję więc nałożenie pudru jest koniecznością. Pod pudrem korektor ten trzyma się około 8h. + bardzo ważne dla mnie - nie wysusza skóry. + cena Minusy: - na powiekach zbiera się w załamaniach po kilku godzinach - niestety korektor złamał mi się i kiepsko się wykręca przez to Latem używam go punktowo zamiast podkładu. Na pewno do niego wrócę, bo bardzo go polubiłam. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 sztyft