Wody termalne i mgiełki do twarzy

Gamarde Eau de Gamarde Kojąca woda termalna do twarzy

• 5 grudnia 2024 o 14:34
    Cudów nie zdziała
    Sama woda termalna od Gamarde jest ok. Nie wiadomo jakich cudów po niej nie będzie, gdyż jej działanie jest, jakby lekkie. Lekko nawilża oraz koi, ale najlepsze działanie jest przy odświeżaniu, bo robi to świetnie. Kosmetyk jest bezzapachowy, więc jest idealny dla alergików. Największym dramatem jest opakowanie. Po kilku użyciach dość, że zaczął się psuć to jeszcze przy naciśnięciu leje się z opakowania woda. Za taką cenę spodziewałam się porządnego opakowania oraz dużo lepszego działania. Na lato w ramach odświeżenia przy wysokich temperaturach to być może bym kupiła, ale wolę przetestować lepszą.
    Zalety:
    • odświeża
    Wady:
    • słabe działanie
    • leje się z butelki
  • 22 lipca 2024 o 16:25
    Gamarde Agua Termal De Gamarde – Naturalne Ukojenie i Nawilżenie Dla Twojej Skóry
    Gamarde Agua Termal De Gamarde to produkt, który zyskał moje uznanie dzięki naturalnym i kojącym właściwościom. Pochodząca z francuskiego regionu Gamarde-les-Bains, ta woda termalna jest bogata w minerały i siarkę, co czyni ją idealną dla problematycznej skóry. Jej regularne stosowanie łagodzi podrażnienia, zmniejsza zaczerwienienia i nawilża skórę. Uwielbiam ją za uniwersalność – świetnie tonizuje skórę po oczyszczeniu, odświeża w ciągu dnia, koi po goleniu czy depilacji i utrwala makijaż. Doceniam jej delikatną mgiełkę, która szybko się wchłania, oraz brak drażniących składników, co sprawia, że jest bezpieczna dla wrażliwej skóry. Gamarde Agua Termal De Gamarde to must-have w mojej codziennej pielęgnacji.
    Drogeria Cocolita.pl
    Agafii
    5 lipca 2024 o 22:29
    Najlepsze odświeżenie
    Moje drogie Wizażanki. Odkryłam totalny must have w upalne dni. Jest to kojąca woda termalna z firmy gamarde. Zawiera składniki mineralne, które koją, zmiękczają i łagodzą podrażnienia. Woda wykazuje też właściwości lecznicze, przez zawartość siarki. Jest zalecana do każdego rodzaju cery i to prawda - ja mam cerę tłustą i idealnie ją odwiedza i nawilża. Ja ją stosuje do odświeżenia się w upalne dni, ale można też używać jej jako utrwalenie makijażu czy pomoc w demakijażu i w każdym przypadku sprawdza się świetnie. Do tego nie niszczy makijażu podczas aplikacji Wodę można kupić w Hebe więc dostępność jest łatwa. Starcza na na prawdę długo i stała się moim nieodłącznym elementem w pielęgnacji latem ????????
    Zalety:
    • Odświeża
    • Koi
    • Łagodzi
    • Nawilża
    Wady:
    • Aplikator czasem pluje wodą zamiast mgiełką
  • 27 lutego 2024 o 18:23
    Moja perełka w pielęgnacji!
    Pierwszy raz styczność z wodą termalną miałam rok temu kiedy to maść na trądzik podrażniła całą moją twarz i dosłownie miałam wrażenie, że płonę ???? Od tego momentu nie wyobrażam sobie pielęgnacji twarzy bez wody termalnej! Różne testowałam, różne miałam odczucia ale ta zostanie ze mną na dłużej! Robi to na czym najbardziej mi zależy, nawilża i daje ukojenie. Dodatkowo 250 ml kosztuje raptem 40 zł. Dla porównania niektóre wody mają 150 ml i kosztują powyżej 50 zł. Jedyne o co mogłabym się przyczepić to nieprzyjemny zapach ale i tak ją uwielbiam.
  • 14 września 2023 o 17:35
    Mocno słaba
    Gamarde, Eau de Gamarde (Kojąca woda termalna do twarzy) Niestety woda jak każda inna. Cudów nie zdziała . Nie widzę po niej żadnego efektu. Moja skóra się lepi. Atomizer zepsuł się po kilku użyciach.