Wody termalne i mgiełki do twarzy

La Roche-Posay Thermal Spring Water Woda termalna

La Roche-Posay Eau Thermale woda termalna Eau Thermale) 150 ml

Surley
    3 kwietnia 2025 o 12:10
    Sprawdza się po zabiegach
    Ta woda łagodzi skórę, koi podrażnienia i daje mocne odświeżenie, używam jej po zabiegach kosmetycznych np. u mnie po laserze frakcyjnym ablacyjnym ale nadaje się również na codzień. Ma fajny dozownik i dużą pojemność, jest bardzo wydajny natomiast w lepszej cenie kupię wodę termalną z Avene a jest tak samo skuteczna.
    Zalety:
    • odświeżenie
    • ukojenie
  • 31 marca 2025 o 18:13
    Idealny produkt na lato
    Po spryskaniu skóra jest od razu bardziej nawilżona, ukojona i odświeżona. To świetny produkt zwłaszcza dla osób z cerą wrażliwą, alergiczną czy skłonną do podrażnień. Dodatkowy plus za minimalistyczny skład – tylko czysta woda termalna bogata w minerały, idealnie sprawdza się na lato ;)
    Zalety:
    • Świetnie koi i nawilża skórę
    • Lekka mgiełka – nie zostawia uczucia lepkości
    • Może być stosowana po opalaniu, zabiegach kosmetycznych czy goleniu
    Bpjvx
    30 marca 2025 o 21:12
    Must have na mocno zaburzoną barierę hydrolipidową
    Zmieniłam pielęgnację w kierunku odbudowy bhl, całą pielęgnację mam ułożoną tylko w tym kierunku i na pewno ta woda termalna w poprawię kondycji skóry brała udział. Dała lekkie ukojenie podrażnionej i przesuszonej skórze, ma fajny atomizer, który tworzy delikatną mgiełkę, jest wydajna, ale dość długo się wchłania, jest bezzapachowa. Mam drugą sztukę w zapasie, bo akurat była promocja, ale uważam mimo wszystko, że ten produkt opłaca się tylko gdy faktycznie potrzebujemy ukojenia i uspokojenia skóry, inaczej, jeśli macie skórę bezproblemową lub niewymagającą ukojenia itl to jest to produkt zbędny, lepiej wybrać konkretny tonik. Moja skóra ma się już dużo lepiej, doprowadzę ją do porządku to wrócę do swojego ukochanego toniku, ale jeśli znów kiedyś będę miała zaburzoną bhl na pewno do tej wody wrócę
  • 14 marca 2025 o 12:30
    Ten produkt odmienił moją pielęgnacje!
    Nigdy nie sądziłam, że zwykła woda termalna może zrobić taką różnicę w codziennej pielęgnacji, ale La Roche-Posay całkowicie zmieniła moje podejście! Używam jej codziennie i naprawdę widzę efekty – skóra jest bardziej uspokojona, nawilżona i mniej podrażniona. Największy hit? Działa kojąco w każdej sytuacji – po opalaniu, po depilacji, przy podrażnieniach czy po prostu jako szybkie odświeżenie w ciągu dnia. Uwielbiam to uczucie delikatnej mgiełki na skórze, która momentalnie przynosi ulgę. A co najlepsze – nie pozostawia żadnej lepkiej warstwy, szybko się wchłania i nadaje się nawet pod makijaż. Opakowanie też na plus – świetnie rozpyla produkt, nie zacina się, a sama woda jest bardzo wydajna. Dodatkowo jej skład jest ultra prosty i bez zbędnych dodatków, więc wiem, że nakładam na skórę coś naprawdę dobrego. Podsumowując – jeśli jeszcze nie macie tej wody termalnej, to koniecznie spróbujcie! Jestem pewna, że stanie się Waszym pielęgnacyjnym niezbędnikiem, tak jak u mnie.
  • 3 lutego 2025 o 18:09
    Ta woda termalna to cudo!!
    Woda termalna La Roche Posay to woda nad wodami! Doskonale łagodzi podrażnienia, wycisza stany zapalne, koi - gdy słoneczko spali! Ma wiele zastosowań i sprawdza się w każdym aspekcie. Stosują ją już od pół roku, a nadal mam to jedno opakowanie, które kupiłam na początku. Jest bardzo wydajna - a stosuję ją codziennie! Jest bezzapachowa - co jest na plus. Fajnie nawilża, ochładza twarz i ciało. Stosuje jako tonik, ale też pryskam bezpośrednio na całą pielęgnację, aby odświeżyć cerę i makijaż. Zauważalna mniejsza ilość wyprysków, prawie całe ich nie mam! Każdemu ją polecam, bo naprawdę sprawdza się świetnie. Kupiłam ją na promocji, więc cena w miarę okej była.
    Zalety:
    • Świetnie nawilża i odświeża
    • Łagodzi stany zapalne
    • Koi podrażnioną cerę
    • Wzmacnia barierę ochronną naskorka
    Wady:
    • Po czasie aerozol „sika”, zamiast psikać wodą
    • Wysoka kwota, ale jak za tak dobry produkt - warto