Dove Repair Therapy, Silk and Sleek Shampoo (Szampon wygładzający do włosów) (stara wersja)

kina023
    29 czerwca 2015 o 23:02
    W końcu coś skutecznego
    Po farbowaniu miałam strasznie puszące się, elektryzujące się włosy. Żaden szampon, odżywka, olejek nie mógł sobie z nimi poradzić. U jakiejś blogerki zauważyłam ten szampon i będąc przy okazji w drogerii postanowiłam go kupić. To mój pierwszy szampon Dove, nigdy nie byłam do nich przekonana. Włosy po nim są gładkie, miękkie i co najwazniejsze nie elektryzują się! Prostuje je bardzo często więc nie są w zbyt dobrym stanie, ale po tym szamponie naprawde wyglądają na ożywione :) Polecam każdemu, chętnie wypróbuję inne szampony z Dove. Używam tego produktu od: 1 tygodnia Ilość zużytych opakowań: 1 małe
  • 19 września 2014 o 12:45
    Dobry
    Mam włosy lekko puszące się i falowane, z tendencją do bycia oklapniętymi, dlatego trochę obawiałam się tego szamponu. Stosowałam go w zimie, ponieważ pomyślałam, że powinien pomóc z puszeniem, elektryzowaniem i całym złem powodowanym przez noszenie czapek ;) I faktycznie, nieźle się sprawdził. Bardzo łatwo się pienił i nie trzeba było wylać pół butelki na głowę, żeby ją umyć, a przy tym szybko się spłukiwał. Ułatwiał rozczesywanie włosów- nie stosowałam już po nim odżywki i naprawdę nie wyrwałam połowy pukli przy czesaniu :) Zapach przypadł mi do gustu, jak również gęsta konsystencja, co sprawiało, że nie opróżniałam butelki do połowy już przy delikatnym jej przechyleniu, jak to ma czasem miejsce. Generalnie ok, chociaż nie stosowałam go nigdy w sezonie innym niż zimowy, bojąc się wzmocnienia efektu oklapnięcia moich włosów. Swoje zadanie wypełnił, dyscyplinując włosy, ale to nie produkt dla mnie na stałe. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: jedno
    Prostuj
    16 sierpnia 2014 o 21:26
    Przyjemny szampon
    + przyjemny, łagodny, nie sztuczny zapach + bardzo dobrze się pieni, gęsty + ma perłową konsystencje + dobrze się rozprowadza i spłukuje + włosy po umyciu są miekkie, nawilżone i wygładzone - małe opakowanie, 250ml przy długich włosach starcza na bardzo krótko Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1-ego
  • 23 czerwca 2014 o 21:16
    best szampon ever!
    najlepszy szampon jaki kiedykolwiek miałam, cudowny! plusy: - przyjemny zapach - gęsty, co akurat bardzo lubię w szamponach - włosy są po nim miękkie, gładkie i przyjemne w dotyku jak po wyjściu od fryzjera - bardzo wydajny, przez to że jest gęsty nie trzeba go wiele i starcza na bardzo długo minusy: brak Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 11 lutego 2014 o 15:22
    włosy są lśniące i gładkie
    Kosmetyki Dove cieszą się u mnie dobrą opinią. Z ogólno dostępnych i dość tanich kosmetyków to jeden z lepszych wyborów. Szampon należy do tych, które mają wygładzać. I faktycznie działa. Szampon sam w sobie ma zadanie żeby oczyszczać nasze włosy - myć je. To odżywka jest od innych cudów :D Włosy po użyciu tego szamponu są gładkie i lejące. Szampon pięknie pachnie i fajnie się pieni. Zapach utrzymuje się na włosach. Mimo zawartości sylikonów nie przetłuszcza włosów! Konsystencja jest przyjemna, taki biały puszek :D Używam tego produktu od: 2 mięsiecy Ilość zużytych opakowań: 3 opakowania