Max Factor Xperience, Volumising Mascara Tusz pogrubiający do rzęs

• 3 lipca 2017 o 12:05
    Przyzwoity tusz
    Tusz ten ładnie rozdziela rzęsy, faktycznie trochę pogrubia, dobry na co dzień. Na szczęście nie osypuje się i nie robi plam po kilku godzinach. Nadaje bardziej dzienny efekt, nie doda 'dramatycznego looku' makijażowi. Demakijaż nie sprawia problemu, wszystko schodzi w kilka sekund. Nie osłabił rzęs, nie wywołał pieczenia czy swędzenia- nadaje się dla osób z wrażliwymi oczami. Jedynym minusem jest regularna cena- tusz jest wart co najwyżej 20 zł (warto szukać w internecie, ja kupiłam za mniej jak 20 zł) oraz to, że szybko mi się skończył. Za cenę jaką oferują w regularnej sprzedaży tuszu powinno być znacznie więcej.
    Zalety:
    • Ładnie rozdziela rzęsy, nie skleja, pogrubia, nie osypuje się, nie tworzy plam, nie osłabia rzęs, nie podrażnia, łatwy demakijaż
    Wady:
    • Cena regularna, mało wydajny
  • 21 sierpnia 2015 o 11:52
    sredniak
    używam go głównie na dzień, moim zdaniem nie sprawdza się do makijażu wieczorowego plusy rozdziela rzęsy pogrubia je nie osypuje się i nie zmazuje się cena w internecie bardzo niska minusy czern jest dosyc blada nie jest to efekt spektakularny wieczorem wydaje mi sie że efekt jest zbyt delikatny Używam tego produktu od: 2 miesiecy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 2 stycznia 2015 o 19:00
    Jest super,ale....
    Ten tusz,również kupiłam w promocyjnej cenie,chciałam przetestować.Tusz jest bardzo dobry,ale ma jedna wadę,kiedy oglądałam wiczorem film"Kevina":)to aż popłakałam sie ze smiechu,no i...no własnie zaczęły mnie strasznie piec oczy,ale nie zrezygnuję z niego pomimo tej wady ponieważ: -piękna czerń -piękne wydłużenie i pogrubienie -nie obsypuje się,wytrzymuje cały dzień polecam,pomimo sporej ceny.Aha i jeszcze jedno,nie lubię plastikowych szczoteczek,ale ten jest wyjątkiem ponieważ się nie wygina. Używam tego produktu od: 2miesiące Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie
    moera
    10 lutego 2014 o 14:17
    polecam gorąco
    Cena mogłaby byc ciut nizsza. W promocji za 50zl to jednak sporo. Świetny pod względem konsystencji. Nie kruszy się, nie robi efektu pandy Ladna czerń Rzesy mam krótkie ale po użyciu zalotki i tego tuszu to firanki :) Starcza na dlugo i nie wysycha Wygodna szczoteczka silikonowa
  • 2 stycznia 2014 o 18:02
    Polecam.
    Bardzo lubię mascary od MF. Ta jest jedną z tych najlepszych. Spełnia swoje głównie zadanie - pogrubia rzęsy. Można uzyskać efekt firanki ;) Tusz jest trwały, nie obsypuje się w ciągu dnia, wytrzymuje cały dzień na rzęsach, nie kruszy się, nie tworzy grudek na rzęsach, ładnie je rozdziela i unosi. Jak dla mnie wszystko na duży + ;) Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania