Sanoflore Miel Nourricier Regenerant (Regenerujący miód odżywczy)

• 27 marca 2013 o 13:39
    najlepszy na zimę
    Krem jest bardzo gęsty i po posmarowaniu utrzymuje się przez chwilę biała warstwa, skóra jest po nim miękka i nawilżona cały dzień, nie ma żadnych odstających skórek ani napięcia. Zapach mi osobiście bardzo odpowiada ale jeżeli ktoś nie lubi miodu to może mu przeszkadzać bo jest bardzo intensywny. cena za taki skład w porządku, wydajny starczy na 3 msc dzień i noc Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1,5 szt
    lula84
    25 marca 2013 o 10:09
    Cudnie kojący miód dla każdej cery! KWC
    Jestem "zakochana " w tym kremie. Wspaniała konsystencja, bogata, delikatnie pachnąca, niezwykle regenerująca i kojąca. Niezbędny na zimowe dni, bądź cieplejsze noce. Mam skórę alergiczną, mieszaną, naczynkową ze strefą T i nie rozstaję się z tym kremem.Stosuję go zamiennie raz na dzień, raz na noc. Oczywiście w bardziej słoneczne dni zaopatrzmy się w krem z filtrami słonecznymi. Jest to mój KWC ! Spróbuj, a sama się z nim nie rozstaniesz:) Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1 opakowanie
  • 14 marca 2012 o 19:54
    wspaniały krem odżywczy
    A wszystko zaczęło się od jednej próbki... Tak naprawde używałem w moim życiu tylko jednego kremu, który mimo tego, że był przeznaczony do cery suchej, świetnie działał na moją skórę tłustą i sprawiającą nie lada kłopoty. I był to krem Chanel hydramax+ active nutrition. Uzywałem go przez długi czas, jednak potem przestawiłem się na inne kremy, ponieważ używanie tego z górnej półki nieźle czyści kieszeń;) no i wpadłem na krem sanoflore z miodem. Z początku byłem zaskoczony konsystencją, z początku dość tłustą, jednak po chwili krem wchłonął się do MATU! użyłem go na noc i rano obudziłem sie z wypoczętą, zregenerowaną skórą - na czym zalezy mi bardzo, ponieważ golę się na noc;-) i w ten sposób użyłem go drugiej nocy by upewnić się do działania - sukces! Efekt: zero podrażnień, nie powoduje zaskórników- leczy ranki powstałe w skutek golenia/zadrapania/pryszczy. Nie obudziłem się z tłusta powłoka na twarzy, nawet na nosie!!! Kupiłem pełnowymiarowe opakowanie i będe używać na noc, co w zupełności wystarcza mojej skórze. Zobaczę jak dalej krem będzie się zachowywał na mojej twarzy, ale póki co, jestem na TAK! Być może na dzień dla niektórych może okazać sie zbyt ciężki i sprawiać problemy... niemniej jednak warto go mieć, ponieważ nie jest aż taki drogi, w porównaniu z innymi kosmetykami z tak dobrze dobranym składem! Myślę, że krem zagości u mnie na dłuższy czas. A ogólnie z kosmetyków Sanoflore jestem zadowolony. L\'oreal się popisał! Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: próbka + jedno całe opakowanie
    dinven
    15 lutego 2012 o 18:39
    przyjemny, ale nie dla mnie
    + zapach przeuroczy, przyjemna konsystencja +łagodzi podrażnienia, chociaż z tymi naprawdę solidnymi sobie nie radzi +ogólnie nawilża +fajny skład - wałkuje się, i to mocno. Trzeba nakładać cieniuteńką warstwę, i nawet nie ma co marzyc o używaniu go pod makijaż. Za tłusty, a z tytułu wałkowania nie utrzyma się na nim nic innego. - drogi trochę, a wyraźnych efektów niet - i co najważniejsze i decydujące dla mnie - zapchał. Jestem ekstremalnym przypadkiem, ale dziewczyny z cerą tłustą/mieszaną niech uważają. Wrażliwe powinny być zadowolone. Ogólnie skuteczniejsze dla mnie mazidła na noc sama kręcę, do drogeryjnych się uciekam gdy muszę nałożyć tapetę i wyjść do ludzi. Jeśli ktoś woli kupić sobie gotowca - czemu nie, fajny jest. ale w przypadku posiadania alternatywy - nie warto... Używam tego produktu od: będzie z rok temu Ilość zużytych opakowań: jedno ukończone
  • 10 stycznia 2012 o 17:34
    miodowy kompres.
    mój ukochany zimowy ratunek dla skóry. świetnie radzi sobie z przesuszeniem buzi w okresie jesienno-zimowym. przyjemnie otula twarz komfortową, regenerującą warstewką. natychmiast koi podrażnienia spowodowane czynnikami atmosferycznymi. śliczny zapach, treściwa (faktycznie miodowa!), ale łatwo wchłanialna konsystencja. wzorowy skład. absolutny must have w zimowej kosmetyczce. Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: 1 słoiczek