TRESemme 24 Hour Body Shampoo Szampon dodający włosom objętości

• 28 stycznia 2013 o 23:03
    Kocham
    Kupuje swoje szampony poza pl,moje butle wygladaja ciut inaczej.Od pierwszego uzycia sie zakochalam.Wlosy sa puszyste,pelne objetosci.Najlepszy szampon volume effect jaki mialam do tej pory.Razem z odzywka z tej serii,pianka oraz suszeniem z Dyfuzorem glowa do dolu daje efekt mega wlosow nawet wlosom cienkim i deliktanym.Hit wszech czasow!!!kocham! Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: Dwa opakowania
  • 21 lutego 2012 o 0:22
    dobry szampon
    Używam go dość sporadycznie, kiedy potrzebuję nadać moim włosom objętości razem z odżywką z tej samej serii. Szampon dokładnie czyści włosy, dobrze się pieni. Co do objętości- w duecie z odżywką sprawia, że moje gęste, grube włosy są lekkie i pełne życia. Nie zauważyłam żadnych wad, chociaż zastanawiam się, czy gdybym użyła zwykłego ziołowego szamponu + odżywki Tresemme efekt nie byłby taki sam. :D Z ciekawości wypróbowałam, polecam, bardzo przyjemnie się stosuje. Butelkę 900 ml mam od wrzęsnia i jestem w połowie, a włosy mam długie. Szkoda, że kosmetyki nie są dostępne w Polsce. Używam tego produktu od: września 2011 Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    shandi
    4 stycznia 2011 o 0:23
    nie
    zgadzam sie z zapalkeY, na poczatku bylo pieknie, potem moje dlugie krecone wlosy wygladaly jak siano. troszke to potrwalo, ale znow wrocily do normy. nigdy wiecej TRESemme! Używam tego produktu od: 3 misiace Ilość zużytych opakowań: 1 niecala
  • 3 stycznia 2011 o 23:44
    Nie.
    Kolejna porazka szamponowa tego producenta. Tak samo jak Vit E Moisture Rich ten sampon działa cuda tylko na początku używania. Dawał efekt ładnych, puszystych włosów pełnych objętości, by za kilka tygodni je przesuszyć i zrobić mi z nich siano. Dodam, że miałam 900ml. Nie kupię ponownie na 100%. Nie polecam. Używam tego produktu od: Używałam jakiś czas temu Ilość zużytych opakowań: Jedno 900 ml