S-Lab Dr Alex Sadlek, Apollin Krem do cery trądzikowej

• 5 maja 2013 o 18:51
    Sama nie wiem co o tym sądzić
    Sama nie wiem co sądzić na temat tego kremu. Czytałam, ze bywają takie kremy, które najpierw strasznie wysypują na twarzy aby ją potem oczyścić. Dam mu jeszcze jedną szansę, kupię kolejną tubkę i sprawdzę, czy rzeczywiście działa tak jak trzeba. A kupiłam ze względu na pozytywne opinie o nim na wizażu. Owszem ładnie wysusz krostki ale one nadal są, jest ich więcej i rano gdy wstaje widać już ropne grudki. Smaruję nim cała buzię, najwięcej krostek mam na dolnej części twarzy (nie wiem jak to kosmetyczki profesjonalnie nazywają) Więc: Apollin, tym razem masz zdziałać więcej, jak nie, wywalę Cię do kosza Używam tego produktu od: 4 tygodnie Ilość zużytych opakowań: 1 tubka
  • 18 stycznia 2013 o 21:02
    Bardzo dobry
    Krem jest tani i wydajny. Po aplikacji szybko się wchłania pozostawiając skórę nawilżoną i nie wysuszoną bez podrażnień. Dzięki niemu krostki szybciej się goją nawet te grudkowe.
  • 3 sierpnia 2012 o 9:37
    Świetny!
    + naprawdę pomaga skórze, pryszcze nadal są, ale dzięki niemu przybierają różowy kolor + łagodzi blizny potrądzikowe + bardzo dobrze nawilża skórę + jest tani (w aptece płaciłam 12 zł/30ml) +wydajny (opakowanie 30ml używam od trzech miesięcy, z trzytygodniową przerwą, kiedy przerzuciłam się na coś z filtrem UV) Minusów nie zaobserwowałam żadnych :) Używam tego produktu od: trzy miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno
    aniaa49
    29 maja 2012 o 15:51
    Strzał w 10!
    Krem świetnie nadaje się do mojej cery, jest mieszana z kosmiczną ilością zaskórników na czole i pojedynczymi pryszczami, z który Apollin radzi sobie naprawde nieźle. Oczywiscie nie pozbyłam się wszystkiego, ale zmiana jest naprawdę zauważalna! Zmniejszyl ilosc zaskorników, ładnie radzi sobie z wypryskami (stosuje na całą twarz, a nie punktowo), ładnie nawilża i przede wszystkim genialnie radzi sobie z podskórnymi, bolącymi pryszczami. Wystarczy kilka razy dziennie wsmarować krem w taką banię ( u mnie mniej wiecej na pół czola zazwyczaj xd), ewentualnie troche nalozyc na wierzch do wchloniecia i po 1 dniu jest o połowę mniejsza, a po 2 nie ma po niej śladu. Niestety krem jest słabo dostępny, można go jedynie zamówić na DOZ, a że chwilowo nawet stamtąd go wycofali to muszę poszukać czegoś innego w zastępstwie. Jedynym minusem jest to, że szybko się kończy, chociaż to pewnie zależy od tego, kto ile używa. Używam tego produktu od: 5 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 3 (30ml)
    emma-e4
    28 maja 2012 o 14:51
    nie pomaga, być może szkodzi
    krem jest lekki, ładnie się wchłania do matu, jednocześnie nieźle nawilża, przynajmniej latem nadaje się pod makijaż, choć nie matuje, skóra przetłuszcza się normalnie, to podkład ładnie się na nim rozprowadza i daje na początku matowy efekt co do działania glownego to jestem bardzo zawiedzona - nie liczyłam na cuda, nawet podejrzewałam że krem z parafiną raczej mi zaszkodzi mam cerę mieszaną, krostki pojawiają sie rzadko, z reguły na brodzie, problemem są za to zaskórniki tu krem się nie popisał - nie reguluje wydzielania sebum, nie przyspiesza gojenia krostek, nie zapobiega powstawaniu nowych oprócz togo zauważyłam po ok 2 tygodniach sporą ilość zamkniętych zaskórników na policzkach i brodzie, a był to mój jedyny krem do twarzy, więc jest głównym podejrzanym ogólnie - średni jako krem pielęgnujący, nieprzydatny jako leczniczy Używam tego produktu od: 1 maja 2012 Ilość zużytych opakowań: 1 całe (2 lub 3 razy dziennie)