M.A.C. Fast Response Eye Cream (Krem pod oczy) (stara wersja)

• 21 stycznia 2015 o 11:02
    bez szału
    Krem jako tako nawilża,trochę wygładza i tyle....wcale nie pomógł mi na zasinienie pod oczami oraz na tzw.worki. Kupiłam go bo po prostu chciałam wypróbować coś z pielęgnacji Mac,skoro kolorówka się sprawdza,jednak po tym kremie raczej nie skusze się na nic innego z tej kategorii. Można spróbować,krzydy nie robi,ale u mnie swych obiietnic nie spełnił. Używam tego produktu od: kilka miesiący Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte
    Corii
    23 sierpnia 2012 o 21:21
    Skuteczny
    Brać albo nie brać? Takie zadawałam sobie pytanie przed nabyciem tego kremu. Opinii, nie było za dużo, więc decyzja trudniejsza. W końcu zaryzykowałam stwierdzając, ze najwyżej się okaże, że nic nie będzie robił. Ale rzeczywistość mnie miło rozczarowała. Krem działa. Naprawdę niweluje w pewnym stopniu sińce po niezbyt przespanej nocy, ale oczywiście nie oczekujmy, ze okaże się magikiem i one znikną w ogóle. Takiego kosmetyku to nie ma. Wracając do zalet kremu, to prócz zniwelowania opuchlizny nawilża skórę, nadaje jej elastyczność i co ważne - ułatwia naniesienie korektora potem, sprawia, ze nie waży się on na twarzy i nie wygląda sztucznie. Skończę to opakowanie, to na pewno kupię następne. Używam tego produktu od: 3 tygodnie Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 11 stycznia 2011 o 12:58
    jeden z lepszych kremów
    Jest to jeden z lepszych kremów pod oczy jakich miałam okazję używać. Krem doskonale nawilża rejony pod oczami , pozostawia na skórze cienki film, który utrzymuje ją w elastyczności cały dzień. Makijaż ładnie się po nim rozprowadza nie ślizga się i stanowi super bazę pod korektor. Nawet teraz, zimą, kiedy jest mróz i ogrzewane pomieszczenia nie odczuwam dyskomfortu ściągnięcia skóry. Jest ona mięciutka, sprężysta i odpowiednio nawilżona. Krem jest bardzo wydajny, wystarczy niewielka ilość dla zadowalającego efektu. Moją tubkę używam od 6-ciu miesięcy i jeszcze jest dosyć sporo produktu do wykorzystania. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: 1 całe + próbki