Nivea Beaute, Double Designer Black Mystic Mascara Podwójny tusz do rzęs

• 8 października 2013 o 18:08
    Jeden z najlepszych
    Tusz jest genialny. Jedna strona pięknie pogrubia rzęsy, druga bardzo delikanie i nienachalnie nabłyszcza i rozdziela rzęsy. Jeden z lepszych! + wydajność + nie wysycha w opakowaniu + pogrubia, rozdziela rzęsy + nie powoduje grudek +/- bardzo średnio wydłuża Używam tego produktu od: jakiegoś czasu Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 29 listopada 2012 o 16:45
    Poleciłabym przyjaciólce
    Na wstępie muszę zaznaczyć, że lubię mocno wytuszowane rzęsy. Mam już swoje KWC w dziedzinie tuszów do rzęs - tusze Max Factor (false lash effect, eye brightening oraz xperience). Jednak jako fanka nowości robiąc zakupy na allegro skusiłam się na tusz Nivea. Przyznam, że nie spodziewałam się rewelacji ale ta maskara naprawdę pozytywnie mnie zaskoczyła. Plusy: + ładnie rozdziela + nieźle pogrubia + druga końcówka ładnie nabłyszcza rzęsy + "otwiera oko" Minusy: - krótko osadzona szczoteczka utrudnia manewrowanie nią przy kącikach oczu Podsumowując: Świetny tusz w śmiesznej cenie (zapłaciłam jakieś 13zł na allegro). Używam tego produktu od: kilku dni Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    cora
    4 stycznia 2011 o 16:03
    zagęszczenie i nabłyszczenie bez brokatu:P
    Moje rzęsy są z natury delikatne, potrzebuję więc porządnego tuszu, póki co szukam go w grupie o niewygórowanych cenach. Kolorówka Nivea jest w Polsce niedostępna, nad czym boleję, ponieważ recenzowany tusz należy do moich ulubionych: Black Mystic Składa się z dwóch mniejszych maskar. Pierwsza ładnie pogrubia i rozdziela rzęsy. Wystarczy zrobić dwie warstwy i ładnie widać, że oko jest pomalowane. Więcej można nakładać, ale za efekty nie ręczę. Wydłużenie jest minimalne, ale producent zaznaczył, ze jest to maskara pogrubiająca, co właśnie robi wspaniale:) Druga strona- maskara nr2 z tuszem czarnym o wilgotnym połysku służy do pogłębienia efektu czerni. Można malować po różnych innych maskarach, próbowałam:) Powiem inaczej- to nie jest typowy gadżet, ponieważ drugą maskarę można stosować również samodzielnie i rzęsy też są ładnie czarne, ale nie tak pogrubione. Tusz nr 2 nazywa się perłowy, ale to nie jest połysk perłowy ( żaden brokat oczywiście), jak mówiłam taki ogólnie wilgotny i ładnie to wygląda na rzęsach. Reasumując- jestem zadowolona z tego produktu, spełnia swoje zadanie, nie uczula, jest trwały, nie osypuje się.