Essence Sun Club, Bronzing Blush (Brązujący róż do policzków)

• 24 stycznia 2015 o 18:06
    Świetny za taką cenę :)
    Mam kosmetyk w odcieniu 02 good night darling, jestem brunetką . :) Zarówno róż jak i bronzer mają przepiękne kolory! Szkoda tylko, ze został wycofany, bo był to jeden z lepszych produktów essence. + -kolory! piękny pomarańcz i piękny ożywiający, czekoladowy brąz -wydajność -cena -nie robi plam - -wycofany -krótko się utrzymuje Używam tego produktu od: 4 lat Ilość zużytych opakowań: dwa
    elbaa
    5 sierpnia 2014 o 17:14
    Nie jest najgorszy, ale rewelacyjny też nie
    Plusy: - cena - postać duo którą można mieszać, aby uzyskać trochę inny, bardzo ładny (ni to różowy, ni to brązowy) kolor różu Minusy: - trwałość - dla jasnej cery nawet odcień dla blondynek może być nieco za ciemny, na szczęście można go rozjaśnić różem. Niestety odpada wtedy możliwość konturowania twarzy tym produktem. - sam bronzer może mieć zbyt ciepły odcień dla bardzo jasnych cer.
    just_me
    12 kwietnia 2012 o 17:39
    moj ulubiony
    kupilam go kiedys przypadkiem bo nie bylo tego co chcialam i już wiem, że nie zdradze go z żadnym innym. +niska cena +bardzo długo się utrzymuje na twarzy +jak chce bronzer to mam bronzer, jak chce roż to jest róż +bardzo ładne kolory +wyrazisty jesli nałozymy więcej -> na imprezę, idealny jesli nałozymy mniej na dzień +super się aplikuje i rozciera +nie zostawia plam po sobie +nie osypuje się +bardzo wydajny +no i jeszcze raz OLBRZYMI PLUS ZA TRWAŁOŚĆ minusów nie zauwazylam :P Używam tego produktu od: 1,5roku Ilość zużytych opakowań: jedno właśnie skończyłam
  • 19 marca 2012 o 12:25
    za tą cenę jestem na tak
    mam wersję dla blondynek o ile kolor różowy jest rzeczywiście za jasny, tak brązowy- rewelacja, polecam osobom rozpoczynającym przygodę z bronzerem bo nie da się tym produktem przesadzić. Gładkie, równe wykończenie i naturalny efekt :) Używam tego produktu od: 2 m-cy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
    pukpuk
    27 lutego 2012 o 21:24
    Wersja dla brunetek - pomarańczka...
    Oceniam wersję o2 dla osób o ciemniejszej karnacji. Najpierw brązer - nakłada się przyjemnie, równomiernie, nie plami, ma ładny zapach, nie obsypuje się, jednak ma dwie poważne i dyskwalifikujące wady- znika w ciągu 2 godzin i ma okropny, solaryjno-pomarańczowy kolor. Róż - bardzo lekki kolor, trzeba się postarać, żeby było go widać, ma małe denerwujące drobinki, które lubią migrować po twarzy. Ogólnie nie polecam, myślę, że dla kogoś z cieplejszą karnacją ten rózobrązer będzie lepszy. Używam tego produktu od: 6 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego