Yves Rocher Monoi de Tahiti (samoopalacz)

• 10 stycznia 2005 o 10:48
    Nie będę za nim tesknić
    Zimą efekt widać, latem niestety nie bardzo. Jest jasny, po użyciu na nieopalonej skórze efekt złotych drobinek widoczny jest natychmiast, zaś sama opalenizna jest słaba i wychodzi dopiero po ok. 2-óch godzinach. Ze względu na delikatny efekt wydaje mi się, że bardziej pasuje bladolicym blondynkom, aniżeli oliwkowym brunetkom. Zapach na poczatku moze być, lecz potem i tak czuć samopalacz. Dla mnie na lato jest zbyt delikatny, ale zimą byłam z niego zadowolona. Jak ktoś już wcześniej wspomniał mógłby lepiej współgrać z mieszaną cerą, gdyż te drobinki uwidaczniają rozszerzone pory.
    elianka
    27 sierpnia 2004 o 13:54
    nie opala
    niestety jako samoopalacz ten kosmetyk nie sprawdził się zupełnie- mnie po prostu nie opala, ale za to ma śliczne złociste drobinki i dlatego używałam go latem pod makijaż zamiast podkładu, ale nie kupie go więcej, zwłaszacza, że zapach mi nie odpowiada
    Magilla
    11 stycznia 2004 o 23:34
    brawo!
    Bardzo dobrze sie rozprowadza, ze względu na kolor nie zostawi smug- można je od razu skorygować. Efekt opalenizny natychmiastowy; choć ja i tak odczekuję wskazane 3 godz., aby krem zmyć i nałożyć preparat matujący. Kolor, dla jasnej karnacji, w zimę- bardzo naturalny. Nakładam go średnio co drugi dzień. ...
  • 28 września 2003 o 21:00
    madusiak
    ja go uwielbiam, mam już chyba 5 opakowanie. Nie śmierdzi samopalaczem, choc przyznaje zapach ma intensywny-jednak mi sie niesamowicie ten zapach podoba. Ma ciemny kolor wiec mozna go latwo rozprowadzic na skorze tak by nie zostawic smug. Co najważniejsze nie tworzy na twarzy pomarańczowej opalenizny tylko ładna brazowiutką. Mam skórę suchą raczej, wrażliwą-nie wysusza nic( a widzialam tu i takie glosy), wręcz przeciwnie.Opalenizna trzyma sie 3 do 4 dni i co najwazniejsze nie schodzi jakos "płatami" tylko po prostu blaknie calosciowo. KOSZMAR WYCOFALI GO ZE SPRZEDAŻY!!!!!!
    Justy
    1 lipca 2003 o 20:53
    mój ulubiony
    Używam go do ciała. Łatwo się nakłada, bo nie jest zbyt gęsty no i ma kolorek. Efekt po nałożeniu od razu jest przyjemny dla oka, bo skóra jest "opalona" i mieni sie złotymi drobinkami- szczególnie ładnie wygląda to na nogach i ramionach. Jest dość wydajny. Zapach jest słodki i duszny, ale za to całkiem skutecznie maskuje pojawiający się po kilku godzinach charakterystyczny zapach samoopalaczów. Nie wysusza skóry jak wiele samoopalaczyEfekt na skórze jest naturalny.