Gosh Lip Gloss

• 30 grudnia 2010 o 13:00
    mocno kryjaca
    Zgadzam sie ze to bardziej pomadka niz blyszczyk, mam odcien 009, ladny jasniutki roz mocno kryjacy usta, mnozna zobaczyn na stronie gosha na glownej gdzie zmieniaja sie obrazki, jedna pani ma go na ustach:) wiec zly nie jest ale chyba ten w tubie jest nieco lepszy choc nie wiem czy go nie wycofuja , na ich stronie nie ma juz tych w tubie
  • 12 lipca 2009 o 11:58
    Bardziej pomadka niż błyszczyk
    Ten błyszczyk to dla mnie bardziej pomadka, bo jest dość mocno kryjący. Jest gęsty i przyjemnie się go nakłada, długo się utrzymuje. Efekt również jest bardzo ładny - usta błyszczą i wyglądają efektownie, są takie jakby aksamitne po nałożeniu tego błyszczyka. Do tego ładne opakowanie. Kupię go jeszcze na pewno, ale już inny kolor, bardziej neutralny, bo teraz mam odcień fioletu. Używam tego produktu od: ok. rok Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 18 czerwca 2009 o 23:21
    i nie opuszczę cię aż do wiecz
    to była moja pierwsza przygoda z mazidłem na ustach ;) -dawno, dawno temu- z okazji studniówki postanowiłam podkreślić kobiecą stronę mej istoty --skusiłam się na nr 001--nowy kolor ust towarzyszył mi przez całe studia i tak już pozostało ;) minusem jest to,że do mojego GOSHa klei się wiele rąk i trzeba go pilnować, ;) moja mama też się uzależniła dziwią mnie negatywne recenzje,ale widocznie nie każdy związek jest udany ;) ja polecam Używam tego produktu od:10 lat Ilość zużytych opakowań:5
  • 18 czerwca 2009 o 16:31
    Genialny!
    Zdecydowanie tak! Chyba jeden z lepszych błyszczyków jakie miałam, trochę gesty, długo utrzymuje się na ustach, ładnie się mieni, cena przystępna. Ładny zapach, + za opakowanie. Używam tego produktu od: 4 miesięcy Ilość zużytych opakowań: 1
    Korah
    29 października 2008 o 22:00
    efekt pomadki
    Blyszczyk powinien nablyszczac, jak sama nazwa wskazuje, a ten nablyszcza, ale grubymi drobinami brokatu, do tego ma efekt mocno kryjacej pomadki, czego nie lubie. Wysusza usta, zamiast nawilzac i wygladzac, uwypukla niedoskonalosci, suche skorki, bruzdy i rowki. Konsystencja jest gesta, klejaca, a fe! Do tego kolor wyglada super tylko w opakowaniu. Na ustach daje efekt sztucznej tandety. Nie polecam, troszke sie zawiodlam na tym kosmetyku, bo bardzo lubie gosha i inne dotychczas stosowane przeze mnie produkty tej marki byly bardzo super, a w tym blyszczyku urzekly mnie kolorki na sklepowej polce, na dloni przy sztucznym swietle, ale jak zobaczylam sie w domowym lustrze, to az zaniemoglam. Osobiście nie polecam, ale dodaje jedna gwiazdke, gdyż mialam tylko jeden, jasny odcień tego specyfiku, być może inne lepiej sie spisują. Używam tego produktu od: 3 proby Ilość zużytych opakowań:2 napoczete