Meow Cosmetics Sunsplasher! Mineral Cosmetic Sunkissed Highlighter Mineralny puder brązujący

esquilo
    4 marca 2013 o 17:39
    rewelacja!
    Mój zdecydowany faworyt wśród... Hmm. Jest to kosmetyk, który w moim przypadku łączy cechy bronzera i rozświetlacza, i o dziwo, nie ma w tym ani odrobiny tandety. Zgodnie z obietnicą producenta, nałożony na szczyty kości policzkowych (których ja raczej nie mam :P) daje efekt świeżej opalenizny. Moja twarz po jego nałożeniu jest "trójwymiarowa"- wydaje się, jakbym te kości jednak miała. I faktycznie wspaniale ożywia twarz! WOW! Nie posiada drobinek jako takich, po prostu daje efekt zdrowego glow. Moje odcienie sampli (na razie, bo zamierzam kupić pełnowymiarowe opakowania) to Medium Manx (na co dzień używam podkładu 2-frisky Angora) i Light Manx (ten drugi jest odrobinę za jasny). Inne, oczywiste zalety- - skład i właściwości (nie ma mowy o zapychaniu, wysuszaniu skóry) - wspaniale współgra z mineralnym podkładem - nie podkreśla suchych skórek, porów - jest mega trwały! cały dzień bez poprawek na dość kapryśnej skórze Najważniejsze- znajomi pytają, co robię, że tak pięknie wyglądam :) Niestety, kosmetyki Meow trzeba zamawiać przez ich stronę internetową, a na przesyłkę czeka się dłuuugo... Polecam z czystym sumieniem ! Używam tego produktu od: przeszło tydzień Ilość zużytych opakowań: 2 sample
  • 10 stycznia 2012 o 19:47
    Porządny, ale w przeciwieństwie do Skinny Dippers nie niezbędny
    Zacznę od tego, że jestem wielką fanką firmy Meow i łatwo daję się skusić na ich nowe produkty. Ponieważ Skinny Dippers - produkt do modelowania twarzy stworzony z myślą o wyostrzaniu kości policzkowych - okazał się strzałem w dziesiątkę, ochoczo sięgnęłam po jego uzupełnienie czyli Sunsplashera, bronzer do podkreślania wystających części twarzy - nosa, kości czoła, szczytu policzków itd. No właśnie - bronzer - mam wrażenie, że w tym wypadku Meow wpadło w pułapkę przerostu formy nad treścią bo doprawdy trudno wskazać, czym Sunsplasher miałby się różnić od poczciwego, tradycyjnego bronzera. Kupiłam opakowanie pełnowymiarowe, ale kolejnego nie kupię, bo zwyczajnie nie wydaje mi się niezbędny. Poza oczywistymi zaletami typu naturalny, istotną zaletą jest to, że kolorystyka jest niezmiernie szeroka, w 3 stopniach jasności i wielu odcieniach, a żaden nie jest znienawidzoną pomarańczką - właścicielka każdej karnacji znajdzie tu dla siebie idealny bronzer. Używam tego produktu od: 2 miesięcy Ilość całych opakowań: jedno