Sensique Sensual Colours, Podwójny cień do powiek

• 25 lipca 2012 o 18:34
    warto kupić
    Posiadam kolor 217, ciemna zieleń + ciemny szary. Plusy: + dobra pigmentacja + dobrze się nakładają + bardzo ładnie połyskują + dobrze się rozcierają i łączą z innymi cieniami + są trwałe + tanie Minusy: - lekko się osypują przy nakładaniu (jak wiele ciemnych cieni) Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego
  • 28 czerwca 2012 o 21:56
    jak zwykle cienie Sensique - świetne!
    Nigdy nie widziałam tych cieni na stojaku Sensique, widuję je wyłącznie na wyprzedaży, a szkoda, bo jak wszystkie cienie Sensique - są świetne! Mam nr 217 kupiony na wyprzedaży za 3.99zł. Morski + ciemnoszary. + znakomita trwałość (cały dzień) + nie roluje się, nie osypuje, nie płowieje, i to nawet wtedy, kiedy kładę je na samą powiekę (dziś trzymały mi się np. na samym sypkim pudrze Essence) + ładne kolory (mordki jest przepiękny!) + dobrze są napigmentowane + łatwo się nakładają i cieniują + nie podrażniają, nie uczulają + nie są testowane na zwierzętach + kosztują grosze Jedyny minus to niedostępność. Wypróbowałabym chętnie inne, ale nie ma. :( Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: jedno w trakcie
  • 17 grudnia 2011 o 19:04
    Śliczny kolorki
    Generalnie rzadko używam cieni . Czasami na imprezę , na różne okolicznościowe wieczory typu urodziny , imieniny itp . Generalnie nie używam cieni , ale jak już mam to lubię mieć ładne paletki , ładne kolorki . Cienie dziele z mama , ponieważ ona używa dużo cienie , ja rzadziej . Na niej nie które wyglądają dobrze a na mnie z kolej nie i na odwrót . Z tym cieniem jest podobnie Numer 217 Plusy Śliczny kolor szczególnie ten jeden taki metaliczny morski - szmaragdowo -zielony , śliczny Drugi jest granatowy mnij mi się podoba + nie osypuje się + wyrazisty kolor + długo się trzyma + cena + pudełeczko + nie podrażnia Minusy -strasznie się kruszą , ledwo dotknę palcem , lub patyczkiem i już skruszony , potem nie ma jak nałożyć na pędzelek bo jest sam pyłek i wtedy się osypuję dlatego odejmuje 1 gwiazdkę bo innych wad to ja nie widzę Używam tego produktu od: rok Ilość zużytych opakowań: 1 op
  • 21 lipca 2011 o 18:00
    Fajny.
    Dostałam w prezencie od koleżanki. Mam te same kolory co na zdjęciu. Fajne kolory, podobają mi się. Nie używam tego często, ale nie mam nic do zarzucenia :) Używam tego produktu od: 7 msc Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 17 marca 2011 o 16:07
    Potwierdzają że nie tylko to co drogie jest dobre.
    Kupiłam je zupełnie pod wpływem kaprysu, zobaczyłam je w drogerii po czym w mojej głowie zaświtała myśl: "a co tam, za taką cenę" . Czasem warto posłuchać takich myśli, przynajmniej tak było w tym przypadku. U mnie cienie trzymają się cały dzień bez żadnych problemów (nakładam je na mokro, wtedy też nie obsypują się, jedynie zmniejsza to intensywność koloru). Aplikacja na sucho też nie powinna stanowić problemu, gdyż mają one konsystencję (trudną do określenia) niby tłustawą/ zwartą. Są to cienie metaliczne z trudnymi do zauważenia drobinkami. Moich oczu nie uczulają, w ogóle są świetne. Myślę że za taką cenę naprawdę warto spróbować, może i u was się sprawdzą;) Używam tego produktu od: 1 miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 w trakcie