Eveline Cosmetics Pure Control S.O.S, Żel myjący + peeling + maseczka 3 w 1 przeciw pryszczom i śladom po nich

• 29 marca 2015 o 15:09
    Nie powalił mnie na łopatki
    nie powalił mnie na łopatki, ot taki zwyklak , najgorsze jest to że ma SLS w składzie. Jest całkiem ok, ale są lepsze żele do mycia twarzy, plusy: + duże opakowanie za przystępną cenę + wydajność + kremowa konsystencja + dokładne oczyszczenie cery ( za sprawą SLS ) minusy: - nie matowi - nie usuwa zaskórników - wysusza skóre Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: niecałe jedno
  • 17 lipca 2014 o 17:29
    Śmierdzi jak szare mydło i żel do gienia pradziadka
    Całkowity spontan na zakupach, a teraz się z tym męcz. Żel brzydko pachnie, jak produkty w tytule. Nawet działał na te wągry , dobrze oczuszczał. Jako peeling i maseczka totalny niewypał. Ściągał skórę i wysuszał powieki. Nie wiem co dobrego jeszcze o nim napisać. A no tak, cholernie wydajny i jeszcze ta duża pojemność... Nie lubiłam. Używam tego produktu od: Nie pamiętam. Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 14 lutego 2014 o 0:34
    Lubie go
    Lubie go, bo nie wysusza, ale cera sie nie swieci. Jest nawilzona. Niedoskonalosci mniej, --DROPniutki peeling jest super, zadnych wielkich ziaren ktore ryją nam policzki. Jako maseczka niestety niewypal- zbyt zadki. Takto wszystko ok :) Używam tego produktu od: miesiaca Ilość zużytych opakowań: 2 cale
  • 27 września 2013 o 14:02
    okropny bubel ostrzegam
    Straszna rzecz. Po raz pierwszy wyrzuciłam kosmetyk do kosza (czasem mimo że nie używam, wyrzucam po terminie ważności). Wszystko co napisał producent na opakowaniu, to kłamstwo. Śmierdzi jak krem do golenia Pollena - serio, identyczny zapach. Konsystencja, ni to żel , ni to krem, leci z tego biała okropna obrzydliwa, śmierdząca maź. Nawet małej ilości nie mogę dobrze spłukać z twarzy, mam wrażenie, że pozostawia tłustą warstwę. Po każdym myciu mam nowe, wielkie podskórne gule. Twarz zupełnie nieumyta. Nie da się tego używać. Próbowałam ponad dwa tygodnie, nie da się dłużej. Jak go widziałam w łazience to autentycznie robiło mi się niedobrze. To najgorszy kosmetyk jaki kupiłam, nie da się z tym nic zrobić, można tylko wyrzucić. Jeszcze nigdy nie miałam aż tak złych doświadczeń z kosmetykiem, wręcz traumatycznych ;) nie wiem jak można coś takiego dopuścić do sprzedaży. 3 w 1? Litości, bałabym się nałożyć to na dłużej na twarz. Peeling? Nie wiem jak obrzydliwe grudy mogą cokolwiek złuszczyć. Szkoda pieniędzy, choć niewielkie, w tej cenie są znacznie lepsze produkty.
    asiia95
    13 czerwca 2013 o 17:38
    Słaby
    Do tego żelu zwabiła mnie cena, jest tani i dobrej firmy. Szczerze miałam nadziję, że poprawi kondycję mojej twarzy i obejdzie się bez wizyty u dermatologa, niestety... Jego konsystencja nie przypomina zbyt peelingu, w miarę dobrze odświeża skórę, ale po wysuszeniu twarzy, skóra robi się naciągnięta i błyszcząca... Muszę przyznać, że liczba wyprysków się tylko po nim zdwoiła ;/ Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: 1/3 całego