Nouba Rouge Bijou Pomadka do ust

Tatiii
    8 października 2013 o 11:57
    Rewelacja!
    Posiadam dwie szminki: jedna nr 262, druga w odcieniu bardzo intensywnego różu . Jestem zachwycona- zarówno efektem, jaki i trwałością ;) Jest bardzo wydajna. Mam ją prawie rok, a prawie jej nie ubywa! Polecam nakładać ją pędzelkiem- z uwagi na mocne nasycenie pędzelniem łatwiej ją precyzyjnie rozprowadzić. Wady: -cena.. Choć... biorąc pod uwagę jej jakość, to jest warta dużo więcej ;-) Używam tego produktu od: Roku Ilość zużytych opakowań: 2 w trakcie
  • 1 czerwca 2013 o 16:53
    To właśnie miłość!
    Tak, tak i jeszcze raz tak! Zakochałam się w tych szminkach od pierwszego wejrzenia. To taka biżuteria dla ust - mocne, nietuzinkowe kolory plus niezliczona ilość opalizujących drobinek. Posiadam kolor 554 (lawendowy odcień fioletu przełamany różem) oraz 560 ( papryczka chilli + odrobina pomarańczu z domieszką koralu). Pomadki mocno barwią usta, są dobrze napigmentowane. Tak jak już ktoś pisał, aby ich używać należy mieć dobrze nawilżone usta, najlepiej po peelingu i wklepaniu balsamu. Zaletą jest też niezwykle estetyczne, oryginalne opakowanie. Czarne, matowe z kryształkiem Swarovskiego. Po otwarciu ukazuje się malutkie lustereczko, pomagające nałożyć kosmetyk w nawet najbardziej ekstremalnej sytuacji ;) kto jeszcze nie nabył, niech biegnie do drogerii! Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: dwa
  • 27 kwietnia 2013 o 18:17
    NAJLEPSZA na świecie
    Mój KWC, najlepsza szminka na świecie kolor 562 powala na kolana , ludzie na każdej imprezie pytają co to za szminka. Jest wydajna. Ja użwyam jej na wielkie wyjścia i imprezy, aczkolwiek inne kolory pewnie nadają się na co dzień. Nie ma ani jednego minusa ,może cena, aczkolwiek za taką jakość jej cena jest słuszna. W sumie za tę szminkę zapłaciłabym każde pieniądze. Polecam każdemu z czystym sumieniem Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
    Katie K
    26 czerwca 2012 o 20:59
    Genialna
    Szmineczka jest boska. Bardzo dlugo trzymuje się na ustach, śliczne kolorki i bardzo poręczne małe lustereczko. Cudo. Najlepsza pomadka jaką miałam, Wg marka Nouba jest świetna i polcam ją :). Szminka jest bez polysku co mi sie podoba(nie zawsze usta muszą błyszczeć), kolorki dosyć intensywne. Lecz uwaga..usta muszą być odzywione, dlatego, że po umalowaniu się tą szmunką widać skórki itp. (przy kazdej matowej pomadce tak jest) Jak najbardziej TAK! Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1