Floslek BeECO, Bio Certyfikowany krem na dzień głęboko nawilżający

• 6 listopada 2016 o 18:54
    Bardzo dobry krem ze świetnym składem
    Zalety: - ma certyfikat i doskonały naturalny skład - dobrze nawilża skórę - ma gęstą konsystencję - ładny roślinny zapach - dobry jako baza pod makijaż - ładne opakowanie (szklany słoiczek) Wady: - krem zmienia nieco kolor w słoiczku w miarę czasu, wygląda mało estetycznie, ale jest pozbawiony konserwantów więc coś za coś
    m00ha
    6 kwietnia 2014 o 22:22
    Super!
    Krem jest świetny. Nawilża, od razu się wchłania, dając matowe wykończenie - po aplikacji, mimo mieszanej cery, moja skóra nie świeci się jak "psu jajca" :) i jest gotowa pod makijaż. Daje fajne uczucie na skórze, a nawilżenie trwa bardzo długo. Ogólnie hit! Używam tego produktu od: ***- Ilość zużytych opakowań: 2 całe
    Im_KA
    11 lutego 2014 o 12:51
    zapychające masło
    Jestem posiadaczką cery mieszanej, wrażliwej skłonnej do alergi i wyprysków. Krem kupiłam z polecenia koleżanki ktora zachwalała jego naturalny skład. Niestety dla mnie okazał sie porażką. Po 3 dniach stosowania na twarzy zaczeły pojawiac sie krostki i zaskórniki. Nawet mój chłopak który uważa ze wyolbrzymiam moje problemy zwiazane z cerą zauważył znaczne jej pogorszenie. Ja jednak uparcie starałam się dać mu szanse i po kilku dniach znowu zaczełam go stosowac, niestety sytuacja powtórzyła sie, także w moim przypadku krem okazał sie zapychaczem porów. Konsystencja kremu jest dla mnie za ciężka, tym bardziej że jest to kosmetyk do stosowania na dzień. Skończył jako krem do rąk. 2 gwiazdki dostaje ode mnie za rzeczywiście bardzo naturalny skład. Używam tego produktu od: 1 miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 zużyte opakowanie
    Leevya
    7 sierpnia 2013 o 13:54
    Ekologiczny zapychacz
    Najpierw kupiłam, a później zerknęłam na wiżaż by zobaczyć opinie. Byłam z siebie bardzo zadowolona po przeczytaniu recenzji. Po pierwszym nałożeniu wywołał u mnei nawet efekt WOW. Później zaczęły się schodki. PLUSY: -zapach: Neutralny, lekko ziołowy. Gdy kremy do twarzy mają intensywny zapach zaczynają mnie drażnić i nie mogę ich długo używać. -konsystencja: Bardzo gęsty i przyjemnie łatwy w nakładaniu i rozporwadzaniu. -Szybko się wchłania do matu. -Ze względu na lekkość, na lato sprawdzi się doskonale. -Skóra wydaje się być gęściejsza. MINUSY: -Nawilżenie nie utrzymuje się długo po kilku godzinach trzeba nakładać znowu. Skóra wydaje się być nawet bardziej sucha. Jednak być może to tylko wrażenie. -Największy jego minus to ZAPYCHANIE. Tylko kilka recenzji o tym wspomniało. Co jeszcze bardziej mnie smuci, że akurat moja cera okazała się podatna. Nie stosowałam, żadnego innego nowego środka, więc BeEco musi być winowajcą. Jednak uparcie chciałam mu dać jeszcze jedną szansę więc po tygodniowej przerwie znów wróciłam do kremu i znowu było to samo. Pojawiły się pryszcze. Zrobiłam 2 miesięczna przerwę na SYLVECO, lekki krem brzozowy, który uspokoił cerę i po skończeniu kremu brzozowego dałam mu trzecią szansę. Tym razem także zawiódł. Zużywam go obecnie na szyję i dekolt. -cena: Nawet jeśli by nie spowodował u mnei zapychania, to uważam, że są kremy lepiej nawilżające niż BeEco za niższą cenę. PODSUMOWANIE: Po mino szczerych chęci nie sprawdził się na mojej cerze. Spowodował pogorszenie stanu cery. Ponadto nie nawilżał na długo. Daję gwiazdkę za konsystencję i wrażenia jakie daje przez pierwsze parę godzin po użyciu. Używam tego produktu od: 18 maja 2013 Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1 opakwoania.
  • 18 kwietnia 2013 o 19:47
    Najlepszy!
    Wreszcie znalazłam idealny krem dla siebie:) Na początku bałam się czy tak bogaty krem o konsystecji masełka nie zapcha mojej mieszanej cery. Niepotrzebnie. Z każdym dniem byłam coraz bardziej zachwycona działaniem tego kremu. Porządnie nawilża, wchłania się do matu, jest idealny pod makijaż, podkład się na nim nie warzy ani nie roluje, nie zapycha a wręcz leczy, skóra po jego użyciu jest miękka, gładka i napięta, ma świetny a przede wszystkim naturalny skład, jest wydajny, ma ładne opakowanie z grubego szkła. Wiele recenzentek pisze o jego specyficznym zapachu, ja osobiście go lubię:) Z czystym sumieniem polecam bo warto:) Używam tego produktu od: około roku Ilość zużytych opakowań: 3 całe