Swarovski Crystal Fashion Tatuaże kryształowe

• 29 sierpnia 2010 o 20:35
    nie opłaca się
    nie ma co się oszukiwać- są beznadziejne, nietrwałe kompletnie. Ja oczekuje ze beda sie utrzymywac caly wieczor a nie kilka minut. Na impreze sie nie nadaja. Jesli ktos lubi marnowac pieniadze to ok. Używam tego produktu od:wczoraj Ilość zużytych opakowań:1
    puma01
    7 stycznia 2010 o 10:53
    śliczne
    Rewelacyjnie błyszcza, jak to Swarovski. Łatwe w użyciu, dość trwałe, ale naprawde cieszą oko. Niezastąpione przy upiększaniu ciała, żadna mgiełka /balsam i inne takie nie dadzą tak spektakularnego efektu! Polecam! Używam tego produktu od: roku Ilość zużytych opakowań: ok 3
    alice86
    3 listopada 2007 o 0:27
    Cieszą oko :)
    Kryształki w formie bransoletki dostałam od siostry już trzy lata temu. Użyłam ich na studniówkę. Naklejone na ramieniu dzielnie wytrzymały calusieńki wieczór :) W domu odkleiłam je i najlepsze jest to, że klej nadal trzyma i teraz w każdej chwili mogę użyć ich ponownie :D Blask kryształków Swarovski nie ma sobie równych... Są po prostu piękne. Polecam na wyjścia, bo naprawdę robią wrażenie. Używam tego produktu od: mam ponad 3 lata Ilość zużytych opakowań: jedno
  • 8 grudnia 2005 o 21:08
    rewelacja
    Jak dla mnie te kryształki są po prostu kapitalne. Prawdziwa ze mnie sroka, myślę że każda dziewczyna która lubi blyskotki zakocha się w tych kryształkach bez opamiętania. Mam całą szufladę wypełniona po brzegi tatuażmi i biżuterią svarowskiego. Wykorzystuje je w makijażu i ozdabiam nimi ubrania( przy odpowiednim nałożeniu są praktycznie nie no zdarcia, mi jeszcze ani jeden nie odpadł z ciuszków). Cena wyższa od innych tego typu rzeczy ale trzeba przyznać, że błysk svarowskiego jest o wiele "szlachetniejszy" :)
  • 26 kwietnia 2005 o 17:13
    świetne
    są świetne. dobrze się kleją, pięknie wyglądają. można używać nawet kilkakrotnie. gotowe wzorki są chyba zbyt oklepane, ale co kto lubi ;)