Nivea Sun, Sun Touch

kartola
    11 kwietnia 2012 o 0:33
    słaby
    - strasznie śmierdzi taką starą chemią - b. ciężko rozprowadzić go żeby nie było plam, wręcz jest to nie możliwe - nienaturalny, żółty kolor. nieładny. nie polecam Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: 1 które wyrzuciłam, bo się przeterminowało
  • 24 maja 2007 o 10:54
    Zadowala!
    Nigdy nie przepadałam za samoopalaczami w kremie - te, których miałam okazję używać trzeba było super dokładnie rozsmarowywać (inaczej tworzyły się smugi), potem przez kilkadziesiąt minut niczego nie dotykać (dla pewności), do tego nierówno "schodziły" ze skóry. Dlatego zaryzykowałam kupno samoopalacza w sprayu i jestem zadowolona. PLUSY: zapach - nieco zbyt intensywny, ale znośny, jak na samoopalacz całkiem OK (o dziwo mojemu mężczyźnie bardzo się podoba); wydajny - kilka pryśnięć wystarcza na całą nogę; bardzo łatwo go rozprowadzić i wsmarować w skórę (nie tworzą się żadne smugi); szybko się wchłania - już po 1-2 minutach można założyć ubranie; opakowanie - poręczne, estetyczne (a pod światło da się nawet zobaczyć ile produktu zostało); po 2 użyciach efekt na moich bardzo bladych nogach jest świetny - brązowa, dosyć naturalna opalenizna (a na przedramionach i ramionach już jedno użycie wystarczy, aby efekt był OK); spray pielęgnuje skórę - jest miękka, nawilżona, przyjemna w dotyku; efekt trzyma się u mnie ok. 5 dni; najczęściej równo schodzi ze skóry (chyba, że przesadzę z peelingiem). MINUSY: intensywność zapachu i fakt, że długo utrzymuje się na skórze; zamknięcie ciężko ściąga się z opakowania (z drugiej strony - nie spadnie z niego samoistnie); po pierwszym użyciu na bladą skórę nóg (a taką mam) daje efekt brudnawej, bladnącej opalenizny (wygląda to tak, że jestem opalona ale pod tą opalenizną zbladłam). Naprawdę świetne efekty daje użycie tego sprayu a potem posmarowanie się balsamem brązującym - wtedy opalenizna jest bardzo naturalna. PODSUMOWUJĄC: jestem zadowolona z tego produktu, chociaż nie używam go zbyt często (lenistwo + niechęć do jego zapachu). Polecam osobom zniechęconym do samoopalaczy w kremie. Używam tego produktu od: nieregularnie od prawie 3 lat Ilość zużytych opakowań: 3/4 pierwszego (muszę pomyśleć o zakupie czegoś nowego)
    0306
    18 stycznia 2007 o 15:50
    śmierdzący bubel
    Dla mnie ten samoopalacz ma tylko jeden plus - formę wygodnego sparyu. Poza tym same minusy: - opalenizna uzyskana przy jego pomocy jest szarobrunatnego koloru i z daleka wiadć, że sztuczna, - pomimo regularnego peelingu schodzi bardzo nierównomiernie, - potwornie wysusza skórę ciała, z twarzą wolałam nie ryzykować, - skóra po aplikacji śmierdzi okropnie, ale najgorzej jest po ok 2-3 godzinach od aplikacji:( - niestety wchłania się stanowczo zbyt długo, lekko się klei, do tego brudzi ubrania. Generalnie wyjątkowo tandetny bubel Używam tego produktu od:używałam w ubiegłym roku Ilość zużytych opakowań:nie starczyło mi nerwów, by zużyć opakowanie
  • 20 sierpnia 2006 o 14:19
    jestem bardzo zadowolona
    mam normalny kolor skory-ani jasny ani sniady, cos pomiedzy, i ten kosmetyk jest dla mnie idealny. pieknie sie rozprowadza, nie pozostawia zadnych smug, juz nalozenie jednej warstwy wystarcza bym byla "odymiona". 2 warstwy zapewniaja piekna plazowa opalenizne.dodatkowo nawilza, choc to w moim wypadku nie jest konieczne. smaruje nim nawet buzie i musze powiedziec ze ladnie kryje przebarwienia i male krostki. na nogach po depilacji mam czesto krosteczki,albo ranki po wrosnietych wloskach on to wszystko cudnie kryje juz 1wsza warstwa.niestety okropny zapach, ale nie przeszkadza mi to. Używam tego produktu od:2 lat Ilość zużytych opakowań:duzo
    Ewusia
    15 czerwca 2006 o 19:17
    Taki sobie...
    Musialam go kupic, poniewaz nie bylo mojego ulubionego samoopalacza z firmy Garnier. Plusy: + ladna opalenizna, naturalna + dobrze nawilza skore Minusy: - Malowydajny - Nierownomiernie sie sciera - i UWAGA!!! Strasznie brudzi recznik, a nawet bialy biustonosz!!! Zaden inny az tak nie brudzil, jak ten samoopalacz. A szkoda, bo opalenizna wychodzi nawet ladnie. Używam tego produktu od: dwoch tygodni Ilość zużytych opakowań: 1