Biotherm Skin Ergetic Creme for Normal Skin (Krem energetyzujący do cery normalnej)

pannaS
    14 sierpnia 2013 o 21:36
    Lubię za to, że działa!
    Kupiłam w Sephorze w okazyjnej cenie:) i się nie zawiodłam, zapach dziwny - niby owocowy a jakiś chemiczny....ale konsystencja idealna, nie za lekka nie ciężka - taka kremowa, jak lubię, bardzo wydajny, ładnie wyrównuje koloryt, nie zapycha, nie podrażnia, buzia jest rozświetlona, spełnia swoje zadanie - w słoiczku jego cena jest wiele wyższa niż w tubce;/ za to minus, a tak to polecam na lato i jesień, aby buźka po słońcu odzyskała blask i jednolity kolor Używam tego produktu od: 2miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie1
    Anias3
    9 lipca 2013 o 16:55
    Działa ale nie do końca
    Pomimo że mam skórę mieszaną to i tak go kupiłam ze względu na treść kremu i zapach. Przy pierwszym opakowaniu byłam zachwycona, używałam go codziennie w okresie jesienno-zimowym. Cudowny owocowy zapach, wydajny, lekko natłuszczający. Cera była gładziutka, promienista, cudo. Następne opakowanie kupiłam na lato i to był błąd - przy nakładaniu podkładu wszystko mi się rolowało, a jak juz się z tym uporałam to po godzinie twarz się błyszczała i wyglądałam fatalnie. W cieplejsze dni zapach mnie drażni jest zbyt intensywny. Tak na jesien-zima. Nie na wiosna-lato! Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 2 i pół
  • 21 marca 2013 o 15:24
    Do niczego się nie nadaje!
    Krem jest koszmarny! Nie dość, że nie nawilża, to jeszcze okropnie się roluje!!! Czego chyba najbardzij nienawidzę w kremach... Okropny owocowy, chemiczny zapach i gumowata warstwa na skórze. Krem nie nadaje się do niczego! ps. Ta cena to chyba jakiś żart! Ja na szczęście słoiczek 15ml dostałam gratis. Używam tego produktu od: pół roku Ilość zużytych opakowań: w trakcie miniaturki
    elbrus
    27 października 2012 o 13:47
    Jeden z najgorszych kremów, z jakimi miałam styczność
    Używałam tego kremu przez ok. 3 miesiące wiosną tego roku i jak teraz o tym myślę, to jestem totalnie zaskoczona, że wytrzymałam z tym kremem tak długo... Nie wchłania się, roluje się, tworzy taką gumowatą pastę na twarzy... Twarz świeci się, wcale nie jest wygładzona, ani nawilżona, tylko oblepiona taką właśnie gumową pastą :/ Po 3 miesiącach używania nie dostrzegłam jakichś nadzwyczajnych właściwości pielęgnacyjnych... Zresztą, o czym tu mówić, skoro nawet nie nawilżał odpowiednio... Bardzo drogi i - moim zdaniem - bardzo zły krem :( Używam tego produktu od: używałam ok. 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: jedno skończone
  • 8 października 2012 o 14:17
    Jestem na tak.
    Kremu używam razem z serum Skin Ergetic, więc nie wiem jak działa solo. Natomiast wiem, że nie zapycha, bardzo ładnie i pobudzająco pachnie, delikatnie nawilża i rozpromienia skórę. Jestem z niego zadowolona, choć nie jest to mój ideał. Jednak bardzo cenię sobie składniki naturalne w kosmetykach, ponieważ większość z tego co nakładamy na skórę wchłania się głęboko i trafia do krwiobiegu, więc pewnie do niego wrócę, bo krzywdy mi nie zrobił, a nawet trochę pomogł :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego