Eveline Cosmetics 3D Glam Effect Mascara Tusz wydłużająco - podkręcający do rzęs

olalesz
    27 lipca 2017 o 12:37
    Nieee
    Kupiłam i po dwóch użyciach wylądował w koszu. Skleja, osypuje się, po prostu koszmarek. Rzęsy wyglądają po nim okropnie - musiałam zmywać makijaż i malować innym tuszem od nowa. Jedyne plusy to cena i estetyczne opakowanie. Nie polecam!
  • 22 lutego 2016 o 15:54
    Niestety beznadziejny...
    Tusz kupiłam dwa tygodnie temu ponieważ szukam tańszej alternatywy niż te, które dotychczas używałam. Maskara kompletnie mi nie odpowiada. Największy minus to sklejanie rzęs!!!! Dodatkowo bardzo się osypuje, podsumowując nie spełnia podstawowej roli tuszu nie mówiąc już o bajerach typu podkręcenie, wydłużenie czy cokolwiek... Wątpię, że zużyję go do końca, jego jedyny plus to całkiem niska cena, ale jakość niestety również niska :< Używam tego produktu od: 2 tyg Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe
    Frundek
    15 stycznia 2016 o 21:18
    nigdy przenigdy
    Katastrofa! Kupiłam ten produkt wczoraj - skusiła mnie niska cena, polski producent i dobre wykonanie kilku innych kosmetyków tej firmy. Niestety! Plusów brak! Wady: -ciężko się go nakłada -nie podkręca rzęs -natychmiast zlepia włoski -tworzą się grudki -bardzo nietrwały -sypie się Po kilku godzinach nie miałam go na rzęsach! A był to mało ambitny dzień - siedziałam w domu i nie robiłam nic... Wystawiam opinię tak szybko, bo ląduje od razu w koszu i... nigdy więcej! Używam tego produktu od: 1 dzień Ilość zużytych opakowań: niecałe 1
  • 23 grudnia 2015 o 15:38
    Przeciętny
    Mam mieszane uczucia co do niego. Tusz ma głęboki czarny kolor, szybko zasycha na rzęsach przez co się nie odbija i nie rozmazuje, jest tani, tworzy wachlarz rzęs (ale trzeba sie troche namordować by uzyskać taki efekt nim). Główny i największy minus to konsystencja mam już go miesiąc a nadal jest taki &quot;wodny&quot; a co za tym idzie skleja rzęsy... Łatwo to naprawić ale jednak skleja... Bardzo podoba mi się jego opakowanie, takie trochę glamour :) Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
    kociku
    23 grudnia 2015 o 12:18
    Nie nie nie!
    Inne tusze z firmy Eveline bardzo dobrze się u mnie sprawdzają, więc postanowiłam wypróbować tą wersję. Niestety okazało się, że to chyba najgorszy tuszy z jakim miałam styczność. Minusy: - straaaasznie skleja rzęsy - kruszy się potwornie - tworzy efekt pajęczych nóżek - nie wydłuża i nie unosi rzęs Plusy: - cena - dostępność Używam tego produktu od: 2 tygodni Ilość zużytych opakowań: 1 niecałe