Pollena-Malwa Maseczka antystresowa Ogórkowa z glinką zieloną

Zaspa
    30 czerwca 2013 o 22:07
    HIT cenowo-jakościowy
    Jak tylko mam okazję kupić- robię jej zapas. Według mnie najlepsza z serii maseczek Malwy. Kosmetyk przyjemnie się aplikuje i zmywa. Odświerza i odżywia skórę, uspokaja ją (moja skóra jest jednak raczej sucha niż tłusta...) Nigdy mnie nie podrazniła. Zabieram ze sobą zawsze na wyjazdy- zwłaszcza tam, gdzie moja skóra przeżywa szok klimatyczny (zimno albo gorąco, nagła zmiana klimatu, duża wilgotność itp). Tania, skuteczna i sprawdzona. Używam tego produktu od: Od kilku lat Ilość zużytych opakowań: Przynajmniej kilkanaście
  • 20 stycznia 2012 o 3:02
    Najlepsza
    To najlepsza maseczka jaką do tej pory miałam. Przyjemnie się ją stosuje. Plusy: + uspokaja + działa antybakteryjnie + delikatnie ściąga (dzięki glince) + jest tania + ma dosyć prosty skład Minusy: - zawiera konserwant Mimo, iż daję KWC nie stosuję jej regularnie, tak od czasu do czasu. Moja cera wychodzi już z fazy okresu "buntu" (czyt. nastoletniego), więc nie potrzebuję już tak silnego działania antybakteryjnego. Polecam! Używam tego produktu od: dawna Ilość zużytych opakowań: Sporo :)
  • 14 października 2011 o 22:51
    może być
    Maseczka ma przyjemną konsystencję i delikatny zapach, łatwo się rozprowadza i zmywa, nie zasycha jak typowe glinki i to jej duży plus. Oczyszcza, to prawda. Nawilża - też. Wygładza lekko skórę. I to chyba wszystko. Nie zauważyłam, żeby mi zamknęła pory. Nie zmniejszyła mi też błyszczenia skóry. Saszetka starczyła mi na raz, a nie nałożyłam szczególnie dużo, w dodatku miałam ręcznik na głowie, więc część czoła i skronie nie były smarowane. Nie wiem, co znaczy antystresowość. Jeśli przyjemność użycia maseczki, to tak, było to przyjemne doświadczenie mimo niewielkiego działania. :) [Edit: po zmyciu maseczki mam niesamowicie wysuszone dłonie!] Używam tego produktu od: jedna saszetka Ilość zużytych opakowań: j.w.
    kaya xD
    21 grudnia 2009 o 15:22
    Doskonała za śmieszną cenę ;)
    Świetna! Dobrze oczyszcza nos z wągrów,reguluje przetłuszczanie się twarzy,matuje. Zapłaciłam za nią 1,98 zł więc jest bardzo tania i wystarcza na dwa użycia.Szczerze polecam! :D Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka
  • 24 sierpnia 2009 o 0:06
    Tania i dobra
    Przetestowałam wiele glinkowych, w różnych cenach i muszę powiedzieć, że ta wypada całkiem nieźle. Przede wszystkim jest taniutka, a bardzo wydajna - starczyła mi na 4 użycia, a na upartego nawet wystarczyłaby na 5 :) Zapłaciłam za nią coś koło 2 zł, więc za jedno użycie wychodzi tylko 40 gr (?! :D) (kupowałam w hipermarkecie Auchan). Jest trochę rzadka, ale nie spływa z twarzy. Nie zasycha na twardą skorupę, jak to bywa przy glinkach. :) Po zmyciu wodą skóra jest oczyszczona i matowa. Może ten mat idealny nie jest (mi troszkę jeszcze błyszczy nos). Nie jest to maseczka, której działanie powala na kolana. Myślę jednak, że przy tej cenie należą się cztery gwiazdki. Jest świetnym rozwiązaniem dla oszczędnych z mieszaną cerą (dla mojej tłustej jest niewystarczająca). Nie wiem, czy jeszcze kiedyś ją kupię - może w czasie kryzysu finansowego :D A co ma znaczyć to "antystresowa" :confused: to nie wiem. Używam tego produktu od: 4 zastosowania Ilość zużytych opakowań: 1 saszetka