Dermika True Magiq, Anti - Shine Make - Up (Luksusowy podkład kryjąco - matujący)

idaiola
    13 października 2016 o 14:35
    Ukochany, zaginiony...
    To był najlepszy podkład jaki miałam. Korygował, matowił, nie wysuszał, trzymał się długo, a co najważniejsze nie podrażniał, nie zapychał, nie powodował żadnych wyprysków, a wręcz miałam wrażenie jakby dodatkowo pielęgnował cerę. Genialne opakowanie z pompką, które pozwalało wykorzystać go do ostatniej kropli. Cena taka sama jak Vichy Dermablend - a różnica KOLOSALNA. Niestety gdzieś zaginął....
    Drogeria Natura
  • 11 lutego 2014 o 19:27
    Dla dojrzałej cery rewelacja
    Idealny podkład dla cery, a której pojawiły się już zmarszczki. Doskonale kryje wszelkiego rodzaju niedoskonałości. Wygląda bardzo naturalnie, nie uwydatnia zmarszczek. Dla mnie najlepszy i zdecydowanie numer jeden.
  • 24 listopada 2013 o 17:53
    Całkiem ok
    Może nie jest to podkład idealny, ale całkiem przyzwoity. Dostałam jego tester w Dogulasie, aż 15 ml i to w moim kolorze, także testuję go już... długi czas :) Dość dobrze kryje, jednak większe niedoskonałości trzeba jeszcze przykryć korektorem. Z naczynkami, zaskórnikami, drobnymi krostkami itp. radzi sobie dobrze. Nie daje efektu matu, ja zawsze nakładam po nim puder. W zależności od ilości pudru mogę uzyskać całkowity mat, albo utrzymać lekkie rozświetlenie. Trwałość przyzwoita. Przy używaniu bibułek matujących wytrzymuje około 8h, co jak na moją beznadziejną cerę jest dobrym wynikiem. Generalnie polecam. Minusem jest brak jaśniejszych kolorów. Mój na pewno nie będzie nadawał się dla dziewczyn o cerze Królewny Śnieżki. Dla tych o żółtym pigmencie kolor 01 będzie ok. Używam tego produktu od: 3 miesiące Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 4 października 2013 o 18:33
    Gdyby nie ciemnienie.
    Nie wiem, czy kupię produkt ponownie. Może w wakacje?\\\\nKolory rzeczywiście baaardzo ciemnieją. Same w sobie nadają się raczej do średnich stransakcji, wszystkie odcienie mają podobną jasność, różnią się trochę tonacją. Jeden jest mocno różowawy, dwa są prawie identyczne, a czwartego nie pamiętam. Bardzo wygodne opakowanie, choć nie widać ile produktu zostało. Podkład jest lekki, przyjemnie się nosi. Krycie i trwałość dla mnie odpowiednie. Konsystencja też fajna, ja lubię rzadkie. Cera wygląda po nim ładnie i świerzo, nie zapycha, ani nie wysusza.\\\\nEfekt matowienia jeśli jest, to minimalny (ale sam w sobie się nie świeci), ale ja i tak używam pudru.\\\\nJedyne co, to właśnie ten kolor.... może kiedyś, na lato? I gdyby był trochę tańszy.
  • 22 marca 2013 o 14:59
    dziwny ;)
    Spodobał mi się opis i ładne, luksusowe pudełko. w sztucznym, drogeryjnym świetle kolor też wydawał się idealny - kupiłam. + efekt - bardzo ładnie wygląda po chwili od nałożenia - nie widać go na buzi, ładnie się stapia, przypudrowany daje naturalne, satynowe wykończenie - jest to jeden z najbardziej stapiających się z cerą podkładów jakie miałam + konsystencja - bardzo lubię - kremowa, gęsta, a przy tym podkładu nie czuć na twarzy, łatwo się rozprowadza, nie podkreśla suchych skórek, + krycie - całkiem ok, można je stopniować i podkład nadal nie tworzy efektu maski + opakowanie - przyjemne, ładne plus wygodna pompka + zapach - mnie się podoba, jest dość delikatny +/- zapychanie - trudno mi powiedzieć, moja cera ogólnie ostatnio szaleje, ale żadnych spektakularnych pryszczy po nim nie zauważyłam - KOLOR - największy minus jaki ten podkład ma to właśnie kolor! miałam już wiele podkładów i nigdy żaden nie ciemniał o tyle tonów! conajmniej o 3 albo 4 :o byłam w szoku kiedy zrobilam próbe na ręce. mam najjaśniejszy odcień 02 i zaraz po "wydobyciu" w buteleczki jest w miarę jasny, po upływie czasu prawie brązowieje :o nigdy czegoś takiego nie widziałam. Do tego kolor light beige wpada w róż i to zdecydowanie, a ja należę do karnacji oliwkowych, ale to już mój błąd w wyborze (w sztucznym świetle wyglądał bardzo ładnie). W każdym razie tak ekstremalne utlenianie się jest uciążliwością tego podkładu. - cena - chyba zbyt wysoka, równie dobrze mógłby sie mieścić w 30zł ;) I właśnie z powodu tego utleniania się muszę kosmetyk ocenić dość nisko :( i chociaż konsystencja i efekt na buzi są bliskie ideału to kolor jest naprawdę beznadziejnie różowo-brązowy. Dawno nie trafił mi się taki niewypał kolorystyczny. Szkoda :( Używam tego produktu od: kilku miesięcy z przerwami Ilość zużytych opakowań: w trakcie pierwszego