Gąbki i aplikatory do makijażu

Eveline Cosmetics Better Than Perfect, Professional & Soft Touch Make-Up Blender Profesjonalna, komfortowa gąbka do makijażu

Eveline Better Than Perfect, Gąbka do makijażu
Eveline Better than Perfect Gąbka do Makijażu Fioletowa
notino.pl
EVELINE Better Than Perfect Gąbka Do Makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 7 maja 2025 o 17:53
    Dobry wybór z drogerii
    Jest to miękka gąbka o prawidłowej strukturze, która pozwala dobrze rozblendować makijaż. Nie jest nadmiernie "gumowata", łatwo się myje przy użyciu mydła lub olejku, cena i dostępność jest w porządku. Jedyny minus to trwałość - szybko pojawiają się na niej micro dziureczki.
    Zalety:
    • miękka, dostępna, cena
    Wady:
    • trwałość
  • 24 lutego 2025 o 20:56
    Tej gąbeczce mówimy zdecydowane taak
    Gąbeczka nie dość że ma piękny liliowy kolor to jest super miękka. Po zmoczeniu podwaja swoją objętość. Świetnie aplikuję się nią podkład oraz korektor w okolicy pod okiem. Idelanie wchodzi wszędzie gdzie powinna . Nie zjada dużo produktu co jest idelanie wyważone. Mój strzał w 10 i to za jedyne 15 zł .
    Zalety:
    • miękka
    • nie zjada produktu
    • łatwa aplikacja
  • 2 stycznia 2025 o 7:56
    Uwielbiam tą gąbeczkę
    Używam jej już kilka miesięcy, a ona nadal wygląda jak zaraz po zakupie. Gąbeczka jest bardzo przyjemna w dotyku. Po zmoczeniu zwiększa się 1,5-2x. Jest duża, dzięki czemu makijaż bardzo szybko się aplikuje. Jest idealnie miękka. Porowatość gąbeczki jest w punkt. Nie ma dużo dziurek, przez co nie chłonie dużej ilości produktów, ale też jest jest całkowicie śliska przez co produkty dobrze aplikują się na twarzy. Jedna z lepszych drogeryjnych gąbeczek. Bardziej miękką gąbeczkę, której używałam to był Mięcioszek z SugarPowder, ale tamta też była bardziej porowata. Dla mnie ta jest idealna w punkt. Bardzo umila mi codzienny makijaż. Polecam i na pewno kupię ją ponownie.
    Zalety:
    • miękka,
    • delikatna,
    • idealnie porowata,
    • duża
  • 16 lipca 2024 o 8:59
    W tej gąbeczce jest wszystko na TAK!
    Kupiłam ją, bo już był czas wymienić moją starą, a akurat weszła ta nowość i mnie bardzo zaciekawiła. Podkład i korektor z tej serii bardzo lubię, więc miałam nadzieję, że ta gąbka również mi się sprawdzi i się nie myliłam! :) Zacznę od wyglądu, bo to on się rzuca w oczy jako pierwsze. Piękny liliowy kolor, z logiem firmy Eveline Cosmetics (EC), dzięki czemu zawsze będziemy pamiętać skąd jest gąbeczka, jeśli chcielibyśmy kupić nową ponownie. Następnie po wymacaniu można stwierdzić natychmiast, że jest bardzo, bardzo mięciutka! Praca z nią to sama przyjemność. Nie zjada podkładu, dobrze blenduje, sprawdza się do okolic pod oczami - jest po prostu genialna! Dodatkowo bardzo szybko można ją wyczyścić (nawet zaschnięty podkład po paru dniach - kiedy się nie malowałam lub nakładałam podkład dłońmi, bo tak też lubię ;)). A jeszcze co najlepsze to cena! Trwałość i wykonanie na najwyższym poziomie za uwaga... 15zł!! Za tyle można już ją dorwać na różnych promocjach! To jest teraz mój faworyt i nie wiem czy ktoś ją przebije :)
    Zalety:
    • mięciutka
    • ładny kolor
    • logo firmy
    • nie zjada podkładu
    • dobrze blenduje
    • klasyczny kształt
    • szybko się czyści
    • cena!!
    • trwałość i wykonanie
    Wady:
    • brak!!
  • 28 marca 2024 o 14:52
    5/5
    Gąbeczka bardzo przyjemna podczas nakładania makijaż. Nie zjada podkładu, fajnie się nią pracuje. Łatwa w czyszczeniu. Podoba mi się kolor, opakowanie ochronne trwałe, więc w nim ją trzymam. 5/5