Gąbki i aplikatory do makijażu

Niuqi Professional, Zestaw gąbeczek do makijażu

Trwałość / wykonanie:
Design produktu:
  • 30 maja 2024 o 12:48
    Uwielbiam te gąbeczki do makijażu
    Te gąbeczki do makijażu to mój absolutny hit !!! Kiedy tylko widzę je w biedronce to biorę kilka sztuk na zapas . Są idealnie miękkie , nie zjadają podkładu , ładnie rozprowadzają makijaż . Ja je kocham już od lat , i za każdym razem kiedy kupię coś innego to żałuję i wracam do nich z podkulonym ogonem . Kiedy tylko będziecie miały okazję to kupujcie je i testujcie , na pewno się nie zawiedziecie !!!
  • 11 maja 2024 o 12:43
    Najlepsze gąbeczki do makijażu
    Przerobiłam w swoim życiu wiele gąbeczek do makijażu. Stwierdzam, że te są najlepsze. Przede wszystkim trwałe, odporne na czyszczenie ( nie rwą się tak jak inne). Nakładanie kosmetyków przy ich pomocy jest czystą przyjemnością. Podkład, korektor czy baza idealnie rozprowadzają się na twarzy. Są świetne do blendowania . Zdarza się, że próbuję nowości, raz tańszych, raz droższych ale na obecną chwilę nie znalazłam nic lepszego. Polecam
  • 26 czerwca 2023 o 13:21
    Dla mnie niestety nie :(
    Gąbeczki kupiłam jakiś czas temu na promocji, za naprawdę nieduże pieniądze, zachęcona innymi produktami marki, które naprawdę robią robotę. Gąbeczki niestety nie dołączyły do grona moich faworytów jeżeli chodzi o markę Niuqi :( są dość twarde, nie wtapiają ładnie podkładu w skórę, aplikacja gąbeczkami bywa wręcz nieprzyjemna - gąbeczka jest gumowa i twarda w dotyku, ale i tutaj nie jestem w stanie jednoznacznie ocenić jakości, ponieważ w zależności od koloru gąbki jej właściwości niestety również się nieco różnią - gąbki mają różną miękkość, a mam wrażenie, że i również porowatość.
    Zalety:
    Wady:
    • Miękkość gąbeczki
    • Aplikacja
    Ganette
    3 czerwca 2023 o 0:39
    Dobra cena, super jakość...
    Gabeczki kupilam ostatnio w biedronce, posiadam zestaw w kolorze marmurkowym, w skład zestawu wchodzą 2 duże i jedna mała gąbeczka, której akurat nigdy nie uzywam. Gabeczki mięciutkie, dobrze rosną i bez problemu możemy je domyć z podkładu. Bardzo dobrze leżą w dłoni i fajnie nakłada się nimi produkty do makijażu. Za tą cenę za zestaw gąbeczek serdecznie polecam, bo zachowują się tak jak gąbeczki droższych firm, nie ma więc sensu przepłacać.
  • 20 stycznia 2023 o 9:57
    Tanie i dobre
    Myślałam, że po gąbeczkach z RealTechniques i BlendIt nie znajdę zamiennika, który będzie tani i dobry, a jednak. Produkt dostępny w Biedronkach, w zależności od kolekcji, kolory się zmieniają. Jakość jest całkiem fajna - są miękkie, dobrze się namaczają i rozprowadzają mokre produkty, nie "jedzą" dużo podkładu. Ich cena i dostępność zachęcają do kupna. Drobny minus za to, że troszkę szybciej pękają, ale w zestawie są dwie duże za ok. 12 zł, więc jestem w stanie to przeżyć.
    Zalety:
    • Jakość - są miękkie, plastyczne
    • Dostępność