Oriflame Volare Magnolia EDP

• 9 września 2013 o 18:02
    Rozane mydelko
    W przeciwienstwie do podstawowej wersji Volare - Volare Mangnolia (ktora z kolei zdaja sie udawac Tresora In Love) sa delikatne, wiosenne, zalotne, urocze i przyjemne. Sa bardziej noszalne, idealne na dzien, na wiosne i lato. Kobiece. Na samym starcie czuje roze w akompaniamencie grejpfruta i pomaranczy, po chwili zostaje juz tylko roza na mydlanym tle. Pamietam, ze byl czas kiedy strasznie podobal mi sie zapach rozowych mydelek, gdybym znala je wtedy - bylabym wniebowzieta:) Bardzo lubie. P.S. bardo podobal sie plci przeciwnej! Używam tego produktu od: uzywalam okolo 2 lat temu Ilość zużytych opakowań: flakonik
  • 28 maja 2013 o 17:19
    Śmierdziuch
    Do kupna zachęciła mnie pachnąca strona w katalogu, która niestety trochę się różniła od perfum, który dostałam. Na początku jednak nawet mi się spodobał. Popsikałam się nim kilka razy i nagle zaczął mnie okropnie drażnić. Oddałam mamie, bo jej się podobał. Można wyczuć jakieś kwiatowe nuty, jakby fiołki ( chociaż ich tam nie ma ) i trochę cytrusów. Jak dla mnie ten zapach jest bardzo dziwny i mam mieszane uczucia. Z jednej strony jest ładny,ale z drugiej trochę przypomina mi odświeżacz do toalety. Jest duszący. Boli mnie od niego głowa. Nie lubię tego zapachu na kimś, a co dopiero na sobie. Trwałość średnia. Na ubraniach trzyma się najdłużej. Używam tego produktu od: kilka tygodni Ilość zużytych opakowań: 1/3 buteleczki
  • 6 maja 2013 o 11:15
    Beztroska radość
    Volare Magnolia jest zapachem, który chodził za mną już od dłuższego czasu. Pachnąca strona kusiła niemiłosiernie - uwielbiam zapach magnolii, frezji, poza tym flakonik jest poprostu uroczy. Zamówiłam buteleczkę jakoś zimą i przechowałam ją do wiosny, bo ten zapach jest poprostu kwintesencją radosnej, budzącej się do życia wiosny. Piękny, prosty i niezwykle lekki zapach. Radosne połączenie bukietu kwiatów z delikatnymi, cytrusowymi nutami. Magnolia pięknie komponuje się ze zwiewnymi, pastelowymi sukienkami. Ten zapach dodaje optymizmu, napawa radością. Poza tym, jak już wspominałam - słodki flakonik, wygodny, chociaż pompka trochę się zacina. Trwałość - raczej przeciętna , nie jest źle jak na lekki, delikatny zapach, ale troszkę zbyt krótko utrzymuje się jak na EDP. Używam tego produktu od: ponad rok Ilość zużytych opakowań: jedno 50 ml
    ana793
    1 lutego 2013 o 15:36
    naprawdę jest ok
    Kupiłam ten produkt niedawno i jestem bardzo zadowolona. Zapach jest bardzo ładny i długo się utrzymuje co najważniejsze. Moge śmiało powiedzieć że spełnia taką samą rolę jak drogie perfumy. Szczerze jestem zaskoczona bo pierw poszukiwałam perfum ,, z lepszych półek \'\' ale to był bład , strata kasy. Te perfumy spełniają moje oczekiwania. Używam tego produktu od: miesiąca Ilość zużytych opakowań: 1 duże 50 ml
  • 31 stycznia 2013 o 13:45
    Przyjemny.
    Słodki, lekki kwiatowy zapach. Tego się spodziewałam, zanim zabrałam się za testowanie. I to właśnie znalazłam w próbkach Volare Magnolia. Zapach ten jest letni, subtelny, delikatny, dziewczęcy, naprawdę kwiatowy. Trwałość przeciętna, flakonik moim zdaniem niezbyt urodziwy. Różowy kolor zwiastuje bardziej ulepkowatą słodycz, na szczęście woda nie jest aż tak słodka. Cena regularna bardzo wygórowana, warto czaić się na promocje. Używam tego produktu od: kilku tygodni Ilość zużytych opakowań: próbki i testy