Vichy Essentielles, Repair Handcreme (Odżywczy krem do rąk)

lucjar
    30 maja 2015 o 13:42
    bardzo fajny krem
    Trochę uzależniłam się od tego kosmetyku….lubię tego typu kremy: gęste, odżywcze o bardzo kremowej konsystencji (takiej trochę przypominającej masło do ciała) Dobrze się wchłania i przede wszystkim w szybkim tempie redukuje suchość naskórka. Polecam, warto wypróbować, bo jest to na pewno kosmetyk bardzo dobrej jakości za rozsądną cenę. Ma ładny, przyjemny i świeży zapach, a jego właściwości doskonale wpływają na skórę, pielęgnując ją i nawilżając. Używam tego produktu od: ponad roku Ilość zużytych opakowań: 2 całe
  • 20 maja 2015 o 16:08
    super kremik
    Polecam, bardzo przyjemny krem o odżywczej konsystencji. Ciągle mam suchą skórę dłoni i w dodatku szorstkie ręce, mimo, że właściwie nie wykonuję ciężkiej pracy fizycznej. Krem pomógł mi zredukować ten efekt i sprawił, że moje dłonie stały się mięciutkie, gładkie, aksamitne. Zanim kupiłam ten krem to myślałam, że taki efekt jest możliwy tylko na reklamie ;-) +mocne nawilżanie +odżywienie skóry +efekt aksamitnych dłoni +duża wydajność kremu +szybkie wchłanianie +przyjemny zapach Używam tego produktu od: 3 miesięcy Ilość zużytych opakowań: w trakcie 1
  • 21 marca 2015 o 20:51
    CAŁKIEM OK :)
    Całkiem przyzwoity krem do rąk. Dobrze nawilża nawet najbardziej suchą skórę dłoni. Niewielka jego ilość wystarczy, aby odzyskała ona swoją miękkość i zdrowy wygląd. Krem ma odpowiednią konsystencję, która bez problemu wchłania się w skórę. Ma przyjemny, delikatny zapach. Cena moim zdaniem odpowiednia do jakości produktu. Śmiało polecam :) Używam tego produktu od: 2 lat Ilość zużytych opakowań: 1 pełne
  • 28 marca 2014 o 15:41
    przyzwoity ale bez szału
    Jest to bardzo przyzwoity, nawilżający krem do rąk o przyjemnej, średnio gęstej konsystencji. Nieźle się wchłania ale pozostawia lekki, lepki film, w sumie jednak mi to akurat nie przeszkadza. Bardzo lubię jego przyjemny zapach o różanych nutach, wyczuwalny ale nie za intensywny. Jeśli skóra moich dłoni jest w dobrej kondycji bardzo przyjemnie mi się go używa, ale przy problemach, dużym przesuszeniu i szorstkości nie daje rady doprowadzić dłoni do dobrego stanu. Opakowanie poręczne, 50 ml, niewielka tubka z łatwością mieści się w torebce. Jednak przyznam, że za taką cenę spodziewałam się czegoś bardziej skutecznego, a ten produkt jest przyzwoity i tyle. Myślę, że wśród dużo tańszych produktów znalazłoby się wiele lepszych kremów do rąk.
  • 17 lipca 2013 o 22:31
    Dobry krem do rąk
    Nie jestem wierna kremom do rąk. Lubię je testować, choć to powoli się zmienia i myślę, że niedługo w mojej kosmetyczce będzie ze trzech rezydentów, którzy będą się tylko co miesiąc wymieniać. Ale to historia na inne recenzje... Miałam wcześniej Lipidiose z tej samej firmy i byłam ogólnie z niego zadowolona. No ale dwa razy ten sam krem do rąk? To się nie godzi. Kupiłam więc w promocji ten i jestem w sumie zadowolona, choć nie powalił mnie na kolana i choć się skończył - nie pobiegłam truchtem do apteki po następny. Krem ma poręczne opakowanie, które nie przeszkadza w torebce ;) Powiedziałabym, że jest w sam raz. Dodatkowo, ładnie się prezentuje z tym różowym kwiatkiem na tubce. Krem jest przezroczysty i przypomina z wyglądu maść. Na początku bałam się, że będzie przez to tłusty i będzie brudził wszystko dookoła. Ale na szczęście nie - wchłania się szybko i nie pozostawia zbyt tłustej warstwy. Po paru minutach wręcz nie czuje się, ze był nałożony. Dłonie do następnego mycia zostają miękkie. Pachnie neutralnie. Nie mogę powiedzieć, że ten zapach mi przeszkadza, ale również nie zachwyca. Ot, miałam kremy pachnące ładniej. I bardziej brzydko też. Używam tego produktu od: do piątku używałam ponad miesiąc Ilość zużytych opakowań: 1 tubka standardowa